22. januar 2021
10DGO Lyngby Boldklub Stadion 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Børnefamilier glæder sig til familiezonen på det nye Lyngby Stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Børnefamilier glæder sig til familiezonen på det nye Lyngby Stadion
Det Grønne Område - 27. juni 2020 kl. 15:00
Af Peter Steen Olsen, Engbakken 5, Virum

Som travl forælder med tre børn på 4, 8 og 10 år bliver det ikke til Lyngbykamp hver gang, men den yderst velfungerende familiezone har dog gjort en forskel. Hvis jeg skal på Lyngby Stadion, skal jeg jo have minimum et par børn med.

De ældste synes desuden, det er spændende, når der i den seneste tid (før corona) kom over 4.000 tilskuere til kampene.

Den store opbakning må være selvforstærkende, for den har i hvert fald skabt en større bevidsthed hos børnene om kommunens hold. Det er spændende at være en del af en stor menneskemængde, og det glæder vi os til at kunne igen.

Når Lyngby-Taarbæk Kommune nu, langt om længe, sælger stadion, må vi både håbe, at de nye ejere får plads til familierne på et nyt stadion, og at man kan fastholde den store publikumsinteresse.

Alle der har været på det nuværende stadion er klar over, at det pinligt nedslidte superligastadion skal moderniseres. Forholdene for børnefamilier er formentlig landets bedste, men stadion trænger til bedre tribuner, toiletter, adgangsforhold, trafikale løsninger, og at få moderniseret lys- og lydforhold til gavn for både fans og naboerne til stadion. De mange års lappeløsninger skal erstattes af et nyt stadion, hvor man tænker helhedsløsninger ind fra begyndelsen - et stadion hvor oplevelsen for tilskuerne er maksimeret og generne for naboer minimeret.

Nu hvor coronakrisen også har skabt en økonomisk krise, er det samtidig perfekt timing med et balanceret nybyggeri, der både betyder arbejdspladser, og som samtidig vil befri kommunen for faste udgifter til Lyngbys kampe og stadion. De skattekroner kan bruges bedre.

Lad os få stadion solgt i en fart for både fodboldens, naboernes og skatteborgernes skyld.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?