21. januar 2021
Coronavirus blood test concept. Doctor hands in medical gloves holding test tube with blood for Coronavirus analysis over laboratory desk. 2019-nCoV Coronavirus originating in Wuhan, China
Coronavirus blood test concept. Doctor hands in medical gloves holding test tube with blood for Coronavirus analysis over laboratory desk. 2019-nCoV Coronavirus originating in Wuhan, China
Foto: photoguns - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona: Sådan er status på skole- og dagtilbudsområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona: Sådan er status på skole- og dagtilbudsområdet

Få et overblik over coronasituationen på Sorgenfriskolen, Virum Skole, Lundtofte Skole, Fuglsanggårdsskolen, Hummeltofteskolen, Lindegårdsskolen, Børnehuset Carlshøj og Børnehuset Vandpytten

Det Grønne Område - 29. november 2020 kl. 07:00
Af Mikkel Brøgger Petersen
Sorgenfriskolen

"En elev er smittet. Da eleven har været i SFO, er følgende grupper hjemsendt: 0a, 1/2a, 3/4a og i alt 7 medarbejdere," skriver Lyngby-Taarbæk Kommune.

arrow Læs også: Corona-testcenter i Idrætsbyen - helt uden tidsbestilling, men kun i få dage
Trongårdsskolen

"En elev på 6. årgang er smittet. En klasse og fire medarbejdere er hjemsendt til test," oplyser kommunen.

Lindegårdsskolen

"I alt fem smittede elever på henholdsvis 2., 4., 6. og 7. årgang. En smittet medarbejder i klubben. Da medarbejderen i klubben har haft en stor kontaktflade, er alle elever på mellemtrinnet sendt hjem til screeningstest (én test hurtigst muligt). Elever i de klasser, hvor elever er smittet, er sendt hjem til test som nære kontakter. Der er i alt sendt 20 medarbejdere hjem. Der har været etableret nødundervisning i form af fjernundervisning i de nævnte klasser og på hele mellemtrinnet mandag til onsdag," oplyser kommunen.

Lundtofte Skole

"To smittetilfælde: En elev på 7. årgang er testet positiv. Klassen og fire medarbejdere er sendt hjem til test. En elev på 5. årgang er testet positiv. Da klassen har haft idræt og fælles danskprojekt med parallelklassen er begge klasser og tre medarbejdere sendt hjem til test," oplyser kommunen.

Virum Skole

"En medarbejder er testet positiv. Elever i én 2. klasse og tre øvrige medarbejdere er sendt hjem til test. Her blev to elever konstateret positive. Da de pågældende elever havde været i SFO, blev resten af 2. årgang hjemsendt til test onsdag 18. november. I forbindelse med hjemsendelse af 2. årgang til test, er der konstateret flere smittede elever på 2. årgang, særligt koncentreret omkring én 2. klasse, hvor cirka halvdelen af eleverne er konstateret positive.
20. november er to elever i to forskellige klasser på 1. årgang konstateret positive. Da eleverne har været i SFO, er alle elever på 1. årgang hjemsendt til test," skriver kommunen.

Fuglssanggårdsskolen

"En elev på 6. årgang er smittet. Hele klassen, seks elever fra parallelklassen og to medarbejdere er hjemsendt til test," oplyser kommunen.

Hummeltofteskolen

"En elev på 4. årgang er testet positiv. Eleven har ikke været i skole i forbindelse med symptomdebut. Dog har eleven deltaget i fodboldtræning, og derfor er seks piger på 4. årgang sendt hjem til test," oplyser kommunen.

Børnehuset Carlshøj

"To smittede børn og to smittede medarbejdere. Børn og medarbejdere på de berørte stuer har været hjemsendt til test," oplyser kommunen.

Børnehuset Vandpytten

"Et barn smittet. Da barnet ikke har været i institutionen 48 timer før testtidspunkt er der ikke hjemsendt yderligere," oplyser kommunen.

arrow Juletræet fik sine lys - foreviget på tre film
26. november 2020 kl. 09:00 Opdateret: kl. 20:19
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?