25. november 2020
Jagt- og feltskytter kan se frem til en topmoderne 3D bueskydningsbane på Lyngby Stadion.
Jagt- og feltskytter kan se frem til en topmoderne 3D bueskydningsbane på Lyngby Stadion.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bueskydning går nye veje: Dyrefigurer erstatter skiver med ringe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bueskydning går nye veje: Dyrefigurer erstatter skiver med ringe

Med økonomisk støtte vil Lyngby Bueskyttelaug skabe en af Danmarks bedste 3D bueskydningsbaner.

Det Grønne Område - 22. november 2020 kl. 16:38
Af Mikael Østergaard

Lyngby Bueskyttelaug har fået 125.000 kr. i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen kan klubben, der har knap 200 medlemmer, gå i gang med at skabe en ny bueskydningsbane til jagt- og feltskytterne.

Klubbens formand, Hjörtur Gislason, ser frem til, at den nyprojekterede 3D bueskydningsbane på klubbens arealer ved Lyngby Stadion kan fastholde og tiltrække endnu flere af de mange skytter, der dyrker denne form for bueskydning.

I 3D bueskydning er de traditionelle skiver med farvede ringe skiftet ud med naturtro dyrefigurer. Banerne opstilles, så bueskytterne skyder til de forskellige mål fra varierende afstande og vinkler.

Denne gren af sporten er vokset hastigt i den bueskydende verden. Lyngby Bueskyttelaug er fulgt godt med, og i Danmark er 3D skydningen ved at overhale den traditionelle skiveskydningsdisciplin.

Lyngby Bueskyttelaug har gennem tiderne fostret flere af landets bedste bueskytter inden for 3D skydning, og klubben har de seneste otte år haft skytter på landsholdet.

”Med dette tiltag vil det være muligt at løfte de eksisterende skytter og tiltrække både nybegyndere, men også de mange buejægere, der mangler et godt træningsmiljø”, siger Hjörtur Gislason.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?