17. januar 2021
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15-årig udsat for groft overfald af unge mænd: Bagefter råbte gruppen ad moren og politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15-årig udsat for groft overfald af unge mænd: Bagefter råbte gruppen ad moren og politiet

25. december blev en ung mand fra Virum overfaldet i parkeringskælderen ved Kinopalæet. Overfaldet er del af en kedelig tendens, som Det Grønne Område sætter fokus på

Det Grønne Område - 16. januar 2021 kl. 09:30

Ifølge pressevagten fra Nordsjællands Politi modtog politiet anmeldelsen den 25. december kl. 17.34. I forbindelse med anmeldelsen af overfaldet var politiet på stedet og talte også med flere vidner til overfaldet, der blev begået af 4-5 unge mænd.

arrow Læs også: Nyt lovforslag kan være løsning på gruppe af unge mænds grænseoverskridende opførsel

Efter overfaldet har politiet afhørt flere vidner og der også indhentet overvågning fra stedet. Moderen til den 15-årige er rystet over overfaldet, men også over, at gruppen af unge tilsyneladende bare fortsætter deres truende adfærd og er så respektløse, at de stod og råbte ad hende og politiet, da anmeldelsen blev optaget.

Den 4. januar var hendes søn igen en tur i Lyngby med nogle venner. I Lyngby Storcenter ved 7-elleven blev han antastet og slået i ansigtet af de samme unge mænd, der kort forinden havde overfaldet ham. Angiveligt fordi de var vrede over politianmeldelsen.

Også denne episode er meldt til politiet.

Men hun frygter, at det strander her.

Vicepolitiinspektør i Nordsjællands Politi, Brian Grayston, kan dog fortælle, at sagen fortsat efterforskes, og at han forventer, at overfaldsmændene snart vil blive sigtet i sagen.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?