23. september 2020
Ida Sofie Jensen er formand for TryghedsGruppen, til daglig koncernchef i Lægemiddelindustriforeningen. Pressefoto
Ida Sofie Jensen er formand for TryghedsGruppen, til daglig koncernchef i Lægemiddelindustriforeningen. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Støtte til livreddertårne og nabohjælp kan være truet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Støtte til livreddertårne og nabohjælp kan være truet
Debat Villabyerne - 08. januar 2020 kl. 14:34
Af Ida Sofie Jensen, formand for TryghedsGruppen, til daglig koncernchef i Lægemiddelindustriforeningen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag den 20. januar starter valget til TryghedsGruppens repræsentantskab i Region Hovedstaden.

Det er et valg, der kan have store konsekvenser for TrygFonden og dermed for aktiviteter som livreddertårne og nabohjælp og en lang række af andre aktiviteter, som TrygFonden støtter, hvis ikke kontinuiteten fastholdes.

arrow Læs også: DEBAT: Normeringer ikke forringet for nylig

I Gentofte har vi om sommeren glæde af TrygFondens livreddertårne på Bellevue Strand og på Charlottenlund Strand. Livreddertårnene skaber tryghed og forebygger drukneulykker ved nogle af de mest benyttede strande i landet.

Herudover har TrygFonden støttet Gentofte Vågetjeneste, Bedre Psykiatri i Gentofte, Fest uden alkohol for 8.-9.klasserne i Gentofte og et cykelprojekt for flygtninge i Gentofte sammen med Dansk Flygtningehjælp.

Endelig er Gentofte Kommune et af de steder, hvor borgerne er flittige brugere af nabohjælp, som er et projekt som TrygFonden kører sammen med Det Kriminalpræventive Råd.

Det er vigtigt for Gentofte og hele området, at disse tryghedsskabende aktiviteter fortsætter. Garantien herfor er at stemme på kandidater, som i den kommende valgkamp klart melder ud, at de ønsker at videreføre og gerne udvide TrygFondens arbejde med at skabe tryghed.

Alle med en forsikring i forsikringsselskabet TRYG vil i løbet af de kommende uger få tilsendt en stemmeseddel og valgmateriale, således at man kan se, hvad de mange opstillede kandidater står for og hvordan man afgiver sin stemme.

Som formand for TryghedsGruppen glæder det mig meget, at antallet af opstillede kandidater til repræsentantskabet er øget betydeligt i forhold til tidligere. Det ser jeg som udtryk for en øget interesse for TryghedsGruppens og TrygFondens arbejde.

Hvis det samtidig lykkes at få øget stemmeprocenten ved det kommende valg, så er det endvidere udtryk for, at initiativer med henblik på større åbenhed og styrkelse af medlemsdemokratiet synes at virke.

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens egen holdning.

Nyhedsbrev tilmelding

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

KONTAKT OS