10. august 2020
Søren Dalager mener, at Venstres medlem af regionsrådet, Anne Ehrenreich, ikke varetager Hørsholmborgernes interesser og bør skiftes ud ved næste valg.
Søren Dalager mener, at Venstres medlem af regionsrådet, Anne Ehrenreich, ikke varetager Hørsholmborgernes interesser og bør skiftes ud ved næste valg.
Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Vi må opstille en anden borger fra Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Vi må opstille en anden borger fra Hørsholm

Af Søren Dalager, Nygårdsvænget 22, Hørsholm:

Debat Ugebladet Hørsholm - 06. juli 2020 kl. 05:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som påpeget af regionsrådsmedlem Torben Kjær i Ugebladet d. 1. juli er det "interessant så ensidig holdning Venstre ved Anne Ehrenreich (AE) har om Hørsholms Kommunes tilknytning til hospital, hvor Gentofte er hendes foretrukne valg".

arrow Læs også: DEBAT: Venstre har reddet bus 150 S og sikret patientrettigheder

Jeg kunne ikke være mere enig: Hvad skal vi dog der, på et utidssvarende hospital med tomandsstuer, og hvor fire syge mennesker skal deles om ét toilet? Og ikke nok med det, nu kan vi også komme på Herlev, selv om der ikke findes offentlige transportmuligheder fra Hørsholm til nogen af disse hospitaler.

Gennem hele foråret, og senest ligeledes i Ugebladet 1. juli, har AE stedse fastholdt dette synspunkt. Begrundet med, at der ikke vil være plads til os på Nyt Hospital Nordsjælland (NHN), som bliver et topmoderne hospital med lutter enestuer.

Hvorfor er det netop os, det skal gå ud over?

AE er borger i Hørsholm og burde derfor tale Hørsholms sag i regionsrådet.

Men nej: Hun siger (Ugebladet 22. april): "Som medlem af Regionsrådet skal jeg ikke kun tænke løsninger for Hørsholm, men for hele regionen, idet hver kommune ikke har sit "eget" medlem af rådet". Jeg spørger bare: Bornholm har to medlemmer af rådet. Må de så ikke tale Bornholms sag?!

Efter min mening svigter hun de vælgere, der har valgt hende til rådet. Så skulle vi ikke se at få opstillet en anden borger fra Hørsholm, som i højere grad vil tale på Hørsholms vegne!

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?