27. maj 2020
Venstres Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich undrer sig over, hvornår det er muligt at bruge ikke anvendte budgetpenge - og hvornår det ikke er.
Venstres Ann Lindhardt og Anne Ehrenreich undrer sig over, hvornår det er muligt at bruge ikke anvendte budgetpenge - og hvornår det ikke er.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Brug af ledige budgetmidler kan åbenbart vendes og drejes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Brug af ledige budgetmidler kan åbenbart vendes og drejes

Af Anne Ehrenreich og Ann Lindhardt (V), medlemmer af Hørsholm Kommunalbestyrelse:

Debat Ugebladet Hørsholm - 30. marts 2020 kl. 13:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
arrow Læs også: DEBAT: Overvej jeres oppositionsstrategi i stedet for at brokke jer over flertallets løsninger

Sidste år foreslog Venstre, at det ikke anvendte budget til vintervedligeholdelse blev anvendt til at gennemføre en badevandsanalyse for at løse badevandsproblemerne syd for Rungsted Havn.

Dette forslag kunne ikke imødekommes under henvisning til, at vi risikerede at løbe tør for budgetmidler til vintervedligeholdelsen i efteråret.

I år er forslaget så kommet i spil igen.

Denne gang er det kommunens direktion og borgmesteren, som har foreslået Sport-, fritid- og kulturudvalget, at frie midler fra vintervedligeholdelsen kan bruges til støtte til permanent åbning af Karen Blixens soveværelse.

Venstre og LA foreslog i Sport-, kultur- og fritidsudvalget, at midlerne skulle findes indenfor udvalgets eksisterende budgetpulje, da Venstre er meget positive overfor Karen Blixen museet og gerne vil støtte den permanente åbning af Karen Blixens soveværelse. Men Venstre blev desværre stemt ned.

Miljø- og planlægningsudvalget (MPU) blev kun orienteret, da Venstre spurgte ind til sagen på mødet i Miljø- og planlægningsudvalget 26. marts.

MPU kunne også godt have brugt pengene til delvis finansiering af badevandsanalysen.

Sagen viser, at direktionen og borgmesteren lærer af politikerne, og også at argumenterne kan vendes og drejes afhængigt af, hvilket kalenderår man befinder sig i.

I nogle år kan man bruge de ledige midler fra vintervedligeholdelsen i foråret og i andre år ikke.

arrow Støttemillioner vælter ind til Karen Blixen Museet
27. marts 2020 kl. 12:10 Opdateret: kl. 12:06
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?