13. august 2020
En ældre dame havde i sidste uge en ubehagelig oplevelse, hvor et ungt par forsøgte at stjæle fra hende, mens hun var på vej hjem fra bymidten i Hørsholm.
En ældre dame havde i sidste uge en ubehagelig oplevelse, hvor et ungt par forsøgte at stjæle fra hende, mens hun var på vej hjem fra bymidten i Hørsholm.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Advarsel mod ungt par der ville stjæle fra ældre dame

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Advarsel mod ungt par der ville stjæle fra ældre dame

Af Bente Strøyberg Hørsholm Park, Hørsholm:

Opdateret 27. juli 2020 kl. 09:13
Debat Ugebladet Hørsholm - 27. juli 2020 kl. 09:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
arrow Læs også: Se ugens politirapport: Indbrud på indbrud

Lørdag den 18. juli blev min søde overbo her i Hørsholm Park chikaneret på det groveste på Ørbæksvej midt på dagen på vej hjem fra Hørsholm Bymidte.

Det skal lige nævnes, at den pågældende nydelige ældre dame på snart 90 år er næsten blind og går med tydelig afmærkning i samme anledning.

Hun gik med sin rollator ganske stille og fredeligt hen ad vejen, hvor der tilsyneladende ikke var andre fodgængere lige på det tidspunkt. Pludselig blev hun stoppet af et ungt par.

Han var formentlig dansk og havde blondt hår, men sagde intet. Hun var udlænding, mørkhåret, med en farvestrålende bluse. Af indlysende grunde kan beskrivelsen ikke blive mere præcis, da vi har at gøre med en meget svagtseende dame.

Den unge dame talte hurtigt og udenlandsk, måske tyrkisk? Min overbo sagde høfligt på engelsk, at hun ikke forstod, hvad der blev sagt. Samtidig opdagede hun, at manden havde hånden ned i indkøbskurven!

Hun rev rollatoren til sig og skyndte sig væk. Men sandelig 10 minutter senere blev hun igen antastet af de samme mennesker, men begyndte at råbe op, så de to unge mennesker hurtigst forsvandt.

Verden er af lave. Hvad ligner det, at to nydelige unge mennesker giver sig på en gammel svagtseende dame, der går stille og fredeligt hen ad vejen efter indkøb. Nu tør hun næsten ikke gå uden for en dør alene. De skulle i den grad skamme sig.

Der blev ringet til politiet med så god en beskrivelse som muligt, men min søde nabo er stadig i chok.

Jeg vil gerne bringe en advarsel til andre ældre her i Hørsholm Park, så de er opmærksomme. For Politiet kan naturligvis ikke gøre noget, hvis ikke andre bliver chikaneret.

arrow Lastbil slingrede på motorvej: Chauffør nægtede at puste
27. juli 2020 kl. 10:20 Opdateret: kl. 10:05
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?