20. november 2017
Bodil Kornbek er medlem af miljø- og trafikudvalget i Region H (S)
Bodil Kornbek er medlem af miljø- og trafikudvalget i Region H (S)
Foto: Foto: Christian Mikkelsen(Mik.)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svært at fastholde Vridsløsemagle i råstofplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svært at fastholde Vridsløsemagle i råstofplan
Debat Taastrup - 19. maj 2017 kl. 16:21
Af Bodil Kornbek, Medlem af Miljø- og trafikudvalget, Region H (S)
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som repræsentant for den socialdemokratiske gruppe i regionsrådet, Region Hovedstaden, var jeg glad for invitationen til borgermøde i Vridsløsemagle i april måned vedr. regionens forslag til kommende Råstofplan 2016. I mødet var der et gennemarbejdet oplæg fra borgerne, hvor argumenter men også reelle bekymringer blev forelagt på ordentlig vis.

Et af de spørgsmål, som blev rejst i mødet berørte bl.a. afstanden fra boligerne til graveområdet - om du bor nord og øst for graveområdet eller om du bor langs den østlige grænse ved Ole Rømers vej. Dette er et af de spørgsmål, som er vigtigt at få besvaret. Det er jo rigtigt, at en del boliger vil være meget tæt på graveområdet med store gener til følge, som det blev påpeget i mødet.

Høringsperioden for den kommende Råstofplan i region hovedstaden er netop afsluttet. Som jeg gav udtryk for i mødet, var det vigtigt for Socialdemokratiet ikke at forholde os konkret til eventuelt udtagning af enkelte graveområder i høringsperioden, men at respektere høringsprocessen. Jeg vil gerne kvittere for, at jeg blev mødt med forståelse for denne holdning, selvom jeg er klar over, at det er svært, når man er bekymret for fremtiden i ens nærområde.

Jeres høringssvar og svarene på de stillede spørgsmål gør det svært at fastholde Vridsløsemagle i en kommende råstofplan.