17. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skvulp eller vandfald for Venstre?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skvulp eller vandfald for Venstre?
Opdateret 07. januar 2021 kl. 13:48
Debat Stevns - 06. januar 2021 kl. 15:53

I forbindelse med Lars Løkkes exit fra Venstre klinger det lidt hult, når Karsten Skov, der er formand for Venstre Stevns, udtaler i DAGBLADET (mandag):

»Det giver lidt skvulp, men ikke noget vandfald« - og lidt senere i artiklen »rent lokalt sker der ikke noget - vi har haft nogle udmeldelser hen over året, men det skyldes primært, at vores medlemmer bliver ældre og falder fra«.

Men var det nærliggende i den forbindelse, at Venstre på Stevns kiggede lidt indad på, hvad partiet selv udførte i 2016, hvor centrale kræfter i partiet kuppede egen, daværende borgmester Mogens Haugaard?

Centralt fra partiet startede man en hetz og en rygtekampagne mod egen borgmester, der skulle vælte ham af posten.

Selv om han blev demokratisk valgt som partiets spidskandidat ved opstillingsmødet i sommeren 2016, valgte Venstre Stevns at lave et omvalg, fordi nogle i partiet ikke ville anerkende, at han havde vundet. Ja, man får jo ligefrem associationer til en vis herre i USA - udemokratisk og uhæderligt.

Mogens Haugaard forlod derpå Venstre på Stevns og startede lokallisten Nyt Stevns. Hele balladen halverede Venstre fra otte til fire mandater ved kommunalvalget i 2017.

Anette Mortensen endte på borgmesterposten i lommen på Socialdemokraterne, har sat kommunens økonomi til tælling, tømt kassebeholdningen og lavet landets største skattestigning på 1 procent.

Mon udmeldingerne fra Venstre Stevns blot skyldes alder?

Det startede måske med et skvulp, men endte som et vandfald for Venstre på Stevns.

Kurt Michael Hansen
Kirkebjergvej 21

Boestofte

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?