20. februar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny vejbelægning er et skrækkeligt valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny vejbelægning er et skrækkeligt valg
Debat Stevns - 21. august 2018 kl. 12:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Stevns: Til formand Flemming Petersen, Plan, Miljø og Teknik-udvalget i Stevns Kommune.

arrow Læs også: OB-belægning - svar på tiltale

Jeg læser til min skræk, at Stevns Kommune vil lægge OB-belægning på en meget trafikeret vej mellem Strøby og Klippinge.

I en artikel i DAGBLADET 17. august giver udvalgsformand Flemming Petersen udtryk for, at den belægning - som kaldes OB-belægning - ikke er særlig populært hos borgerne.

Nu skal jeg give jer et par ledetråde. Belægningen sviner, sinker trafikken, støjer, bliver kørt af samt bliver meget glat efter, at tjæren er kommet op på en varm sommerdag.

Ved gennemtrængning af tjære bliver vejen lige så glat som islag ved regnvejr - er det forsvarligt?

At I bliver ved med at bruge den belægning, undrer mange sig over. Vi har set talrige eksempler på opkørte veje, som bliver glatte ved det mindste regn, og akvaplaning opstår ved meget lavere hastigheder end på normal asfalt - trafiksikkerhed, ved I, hvad det er?

Vejen støjer meget både for bilister og naboerne til vejen - er det miljørigtigt? Nej, det er miljøforurening og unødig støj!

Det kan også undre, at man indgår aftaler med et firma, som gang på gang har vist sig uegnet til asfaltarbejde i kommunen. Har der ikke været huller i vejen, så er der da det efter, at det famøse firma har været der, før og efter overskæringen på Bjergvej Klippinge.

Firmaet har heller ikke formået at jævne overkørslen ved Stevnsåen på Tryggevældevej. Eller er det, fordi Stevns Kommune ikke gider / tør stille nogle krav til det pågældende firma?

Nå, men det bunder nok i, at vi betaler skat og ejerafgift - selv om I bruger pengene på uduelige ting. I skal jo ikke stå til ansvar over for en kunde som et privat firma skal, for så var I lukket for længe siden.

Troels Olsen
entreprenør
Sibirien 9

Klippinge

arrow OB-belægning på de stevnske veje
05. september 2018 kl. 12:44 Opdateret: kl. 12:44
arrow Debat: Skal der lig på bordet?
31. august 2018 kl. 11:27 Opdateret: kl. 11:42
arrow Forrude ødelagt af vejbelægning
28. august 2018 kl. 12:46 Opdateret: kl. 12:46