23. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ja, dagplejen er for dyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ja, dagplejen er for dyr
Debat Stevns - 09. november 2017 kl. 12:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Iben Bundgård Nielsen
I dit læserbrev 6. november skrev du, at prisen på den kommunale dagpleje er høj sammenlignet med landsgennemsnittet. Det har du ret i, og derfor kan jeg også med glæde informere dig om, at der ved næstkommende børneudvalgsmøde 14. november kommer en sag på, hvor der er lagt op til, at prisen for at have sit barn i den kommunale dagpleje fra 2018 sænkes med 391 kroner om måneden (11 måneder om året).

Du spurgte ind til, hvorfor dagplejen ikke kan få skiftet deres almindelige ladcykler ud med el-ladcykler. Dagplejen har pt. købt to nye el-ladcykler, og der er planer om, at der løbende skal købes flere.

I forhold til, at dagplejen i Nordstevns kun har 20 kvadratmeter til rådighed, når de er i legestue i Ellehallen, så er jeg fuldstændig enig med dig i, at dagplejen da skal have mulighed for at benytte Ellehallen i et større omfang, så det bliver vi simpelthen nødt til at få lavet om på.

Generelt i forhold til Ellehallen, så er min klare holdning, at Ellehallen skal åbnes meget mere op for borgerne, så i det tidsrum hvor Ellehallen ikke benyttes af Ungdomsskolen, så skal andre grupper af borgere selvfølgelig have mulighed for at benytte lokalerne. Ellehallen er betalt af borgerne, så derfor burde det også være borgernes hus.

Og ja, jeg vil rigtig gerne være med til at kigge på ressourcefordelingen inden for børne- og ungeområdet. Det har faktisk været en mærkesag for mig i denne valgperiode, men det har jeg desværre ikke kunnet komme igennem med.

Janne Halvor Jensen
formand for Børneudvalget

Dansk Folkeparti