26. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fakta om ældreplejen version 2.0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fakta om ældreplejen version 2.0
Debat Stevns - 14. juli 2021 kl. 13:18

Svar til Bjarne Hilmersson (læserbrev 12. juli):

Hverken himmel eller helvede har indflydelse på vores ældrepleje i Stevns Kommune.

Praktisk står vore velfungerende plejecentre for, at der gives vore ældre den bedste pleje og omsorg. »Længst muligt i eget hjem« bevirker, at borgere, som flytter på plejecentrene i dag, er meget dårlige. Det er er heldigvis sådan, at de fleste er lokale beboere, så hele deres netværk, familie og venner er omkring dem. Hjemlige forhold kan ikke genskabes, men personalets ekspertise og mange moderne foranstaltninger gør deres til, at vi kan være forholdene bekendt.

Politisk arbejdes der konstant på at samarbejde med alle interessenter omkring vore ældre. Ud fra dette samarbejde tilpasses forholdene de økonomiske og faktiske muligheder.

Personligt har jeg lokalt beskæftiget mig med ældreplejen i 26 år - det gælder både i det praktiske og politiske. Jeg er opsat på fremover at arbejde med fortsat at forbedrede forholdene for vore ældre. Derfor genopstiller jeg til kommunalvalget og ser således frem til både at stå til regnskab for den nuværende og fremtidige politik på området.

Yderligere udvekslinger med læserbreve fra min side må vente af hensyn til de læsere, som efterhånden må føle emnet rimelig omtalt indtil videre.

Helen Sørensen
medlem af Social og Sundhedsudvalget

Socialdemokratiet

Stemmer du til kommunalvalget i år?