21. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De andre klubber betaler også selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De andre klubber betaler også selv
Debat Stevns - 23. april 2021 kl. 19:22

Svar til Lars Hørup Hansen (læserbrev torsdag 15. april):

Der er meget stor forskel på, hvad det kræver af materiale og inventar for de forskellige foreninger. Her er skydning en udgiftstung sport, hvorfor det også er nogle andre beløb, der er tale om, end i de klassiske sportsgrene.

Men jeg kan komme med tre eksempler: Ønsker gymnastikforeningen en ny air-track - så finansierer de den selv. Eller skal håndboldklubben ud og have nye trøjer og bolde - så finansierer de også selv. I den mere udgiftstunge ende vil jeg pege på et eksempel fra vores tennisklubber. Her er klubberne og kommunen, sammen med en privat investor, i gang med at opsætte Padel Tennis baner. Det løber op i et millionbeløb.

Hvad angår skydebaner, har Dansk Skydebaneforening endda tilkendegivet, at de ønsker at bidrage med godt en million kroner til projektet, og DGI står til rådighed for at vejlede jer med at søge andre midler. Så det er muligt at få medfinansieret andre steder fra end kun kommunekassen. Det har jeres repræsentanter i øvrigt også tilkendegivet.

Udvalget vil invitere jeres repræsentanter til at mødes og høre om status på den aftale, som vi har. Vi ønsker en konstruktiv og direkte dialog frem for læserbreve frem og tilbage. Vi er sammen om det, og vi har ét fælles mål; skydebane i den nye Stevnshal.

Mikkel Lundemann Rasmussen (K)
formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turismeudvalget

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?