19. oktober 2021
Nordea i Holte og Lyngby flytter sammen, hvilket i sidste uge fik flere af bankens kunder til at reagere. 

Foto: Adobe Stock
Nordea i Holte og Lyngby flytter sammen, hvilket i sidste uge fik flere af bankens kunder til at reagere. Foto: Adobe Stock
Foto: itchaznong - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: God dialog om flytning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: God dialog om flytning

Af Louise Callesen, vicefilialdirektør hos Nordea i Holte

Debat Rudersdal - 08. oktober 2021 kl. 09:30

Vores beslutning om at samle filialen i Holte med Nordeas filial i Lyngby har givet anledning til tre læserbreve. Jeg sætter pris på de dialoger, jeg har haft med afsenderne af læserbrevene, og jeg vil også gerne forsøge at besvare nogle af spørgsmålene her i avisen.

Først og fremmest: Jo, vi er her for kundernes skyld. Både når de foretrækker at klare bankforretningerne hjemmefra eller på farten, og når de gerne vil møde os fysisk. Derfor er jeg også glad for, at alle vores medarbejdere i Holte rykker med til filialen i Lyngby. Dermed vil kunderne fortsat kunne møde de velkendte ansigter.

Vi er opmærksomme på, at de ekstra kilometer mellem Holte og Lyngby kan blive en udfordring for eksempelvis gangbesværede. Derfor vil vi i de kommende uger frem mod flytningen gøre en ekstra indsats for at finde gode løsninger, så vores kunder også fremover bliver glade for at besøge banken - om det så er fysisk eller digitalt. Kunder med spørgsmål til flytningen er naturligvis velkommen til at kigge forbi filialen i Holte eller til at give os et kald.

Vores nuværende pengeautomat bliver som minimum på sin plads i Holte resten af året. Vi arbejder fortsat på mulighederne for at bevare pengeautomaten herefter.

Vi glæder os til at se nuværende såvel som nye kunder på Lyngby Hovedgade 98, hvor vi samler kræfterne fra 8. november.

Rejser du til udlandet i år?