4. marts 2021
Christoffer Emil Jørgensen
Christoffer Emil Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Enhedslisten ønsker et grønt Rudersdal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Enhedslisten ønsker et grønt Rudersdal

Af Christoffer Emil Jørgensen
Eskemosegårds Alle 4
3460 Birkerød
Medlem af Enhedslisten i Rudersdal

Debat Rudersdal - 25. januar 2021 kl. 08:59

I sidste uge besøgte jeg vores nabokommune Furesø, og jeg var imponeret over den historie, jeg hørte om, hvordan taget på Farum Svømmehal vil blive belagt med solceller. Vores andre naboer mod nord i Hørsholm Kommune har etableret seks solcelleanlæg, heriblandt et anlæg på kulturhuset 'Trommen'. Jeg ville sådan ønske, at det var Rudersdal der tænkte grønt.

Konkret kunne jeg forestille mig, at Birkerød Idrætscenter og Rundforbihallen kunne være gode placeringer til solcelleanlæg. Der findes mange muligheder. Lige nu står vi eksempelvis overfor en lang række renoveringer af kommunens idrætsfaciliter, samt opførelsen af en ny håndboldhal i Holte. I den proces er det oplagt, at vi indtænker den vedvarende energi.

I Enhedslisten vil gerne opfordre til, at vi åbner øjnene, og sammen afsøger muligheder for etablering af solceller rundt om i kommunen. Det er en velkendt teknologi, der let kan etableres, og som samtidig giver besparelser på elregningen. Det er besparelser, der løbende kan geninvesteres i den grønne omstilling. Lad os sammen tænke større og grønnere.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?