6. marts 2021
McDonalds på Birkerød Kongevej er et trækplaster, men det skaber problemer for trafikken, skriver Astrid Ellemo i dette indlæg.
McDonalds på Birkerød Kongevej er et trækplaster, men det skaber problemer for trafikken, skriver Astrid Ellemo i dette indlæg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: McDonalds skaber trafikkaos - Findes en løsning?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: McDonalds skaber trafikkaos - Findes en løsning?
Opdateret 21. februar 2021 kl. 12:08
Debat Rudersdal - 21. februar 2021 kl. 12:06
Af Astrid Ellemo, Keilstruplund 71, Birkerød

McDonalds i Birkerød på Kongevej 60 er et af de helt store trækplastre i Rudersdal Kommune, når det gælder take away. Men som beboer i den del af byen, er det lidt øv at skulle holde i kø for at kunne dreje til højre efter McDonalds. Så man må desværre konstatere, at den smalle Kongevej netop på den strækning - med flere stykker midterrabat - ikke er gearet til det store biltræk ved McDrive.

arrow Læs også: DEBAT: Bilkø på Kongvejen - Forvaltningen tager en snak med McDonalds

Da den nye burger, Homestyle x Paul Cunningham fra Henneby Kirke Kro blev lanceret, var der nærmest trafikkaos, og man skulle tro, at en stor del af de 200.000 daglige gæster hos McDonalds på landsplan lagde vejen forbi vores lokale afdeling i Birkerød.

Den trafikale flaskehals opstår - ikke overraskende - ved spisetid, hvor man skal passe på uanset om man er medtrafikant, cyklist eller gående. Visse biler vælger at foretage farlige U-vendinger. Andre kører op over kantsten på cykelstierne for at passere. Er der andre end mig, som har oplevet problemet, som noget man bør kigge nærmere på?

Og kan Rudersdal Kommune finde en løsning, da det måske kun er et spørgsmål om tid, før der sker et uheld?

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?