4. december 2020
Selv om indsigelsesfristen er overskredet kan man stadig nå at deltage i borgerhøringen om kloakseparering. Foto: Ruderdal Kommune
Selv om indsigelsesfristen er overskredet kan man stadig nå at deltage i borgerhøringen om kloakseparering. Foto: Ruderdal Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klag over kommende separatkloakering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klag over kommende separatkloakering

Frank Hansen
Øverødvej
Holte

Debat Rudersdal Avis - 27. juli 2020 kl. 09:00

Gør indsigelse og klag over og til kommunen med hensyn til den kommende separatkloakering.

Vedtagelsen af planen, som den foreligger, vil gøre stor økonomisk forskel på husejere i kommunen.

Den store forskel består i, at de husejere, der er omfattet af 1. etape af udrulningen af seperationskloakeringen ikke vil kunne få kloaktilslutningsreduktionbidrag, hvis de "pludselig" skulle begynde at tænke i bæredygtige baner som for eksempel selv at ville opsamle større mængder regnvand i underjordisk beholder tilsluttet faskine, eller pludselig skulle tænke på, hvor meget regnvand undergrunden egentlig kommer til at mangle - dette gælder dog ikke for alle områder i kommunen.

Alt andet lige, så vil vedtagelsen af seperatkloakeringen - Tillæg 2 - i den nuværende form gøre stor økonomisk forskel på den enkelte husejer afhængig af, hvor denne bor i kommunen.

Derfor kræv enten at kommunen opretholder tilskudsordningen i forbindelse med etablering af faskine eller forlang, at kommunen sløjfer tilskudsordningen til etablering af faskine for alle ejendomme beliggende i kommunen.

Seneste indsigelsesfrist er 10. juli 2020, og skal indgives via www.naevneneshus.dk, og frist for borgerhøring (kommentarer/forslag) er senest 7. august 2020.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?