31. juli 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tillykke med det nye halgulv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tillykke med det nye halgulv
Debat Odsherred - 03. maj 2021 kl. 11:18

Debat
På Odden er vi rigtig misundelige på idrætsudøverne i Vallekilde/Hørve, vi har sammen med Odden Skole i langt over 10 år påpeget, at gulvet i Wille­moes­hallen er nedslidt, men den besked, vi får, er, at der er ikke penge til renovering/udskiftning af gulvet.

Når man ser på anbefalinger fra producenterne af Pulastic-gulve, som er det gulv, der ligger i Willemoeshallen, så er levetiden mellem 15 og 20 år, når det antal år er gået, anbefaler man, at gulvet bliver slebet ned, og der så lægges ny slidbane, så vil gulvet blive som nyt. Jeg ved så ikke, om det er et Pulastic- gulv, der bliver udskiftet i Vallekilde/Hørve, men det gulv er kun 25 år gammelt, gulvet i Willemoeshallen er snart 37 år gammelt, så det ligner for mig, at man ikke udviser rettidig omhu.

Sidste år kom der lige pludselig en delegation med arkitekter og kommunale medarbejdere til Odden Skole, man havde fundet ud af, at taget på Willemoeshallen trængte til at blive skiftet, det havde man lige pludselig åbenbart fundet penge til, men når man kiggede nærmere efter, så var taget på Willemoeshallen i rigtig god stand, derfor foreslog pedellen og ledelsen på skolen, at man i stedet brugte de penge, man havde fundet på budgettet, til at udskifte halgulvet, som er i rigtig dårlig stand. Det, syntes de personer, som var troppet op, var en rigtig god idé, men da man så kom tilbage i kommunen, så fandt man ud af, at de penge ikke skulle bruges på halgulvet i Willemoeshallen.

Jeg er også temmelig forundret over, at formanden for børne- og uddannelsesudvalget i kommunen siger, at han ikke er klar over, at halgulvet i Willemoeshallen er i så dårlig stand. Vi, Odden Gymnastik- og Idrætsforening, Odden Badmintonklub og skolens ledelse, har holdt møder med kommunens administration, hvor vi talte om, hvad der kunne gøres ved gulvet i Willemoeshallen, det tyder på, at administrationen og udvalgets kommunikation er rigtig dårlig.

Nu glæder vi os til, at vi skal vælge nyt byråd, så håber vi på, at der kommer nogle personer ind, som vil sørge for, at kommunens ejendomme bliver vedligeholdt i stedet for, at de forfalder.

Det er gået som stort set alt andet i først Trundholm, Dragsholm og Nykøbing Sj., nu Odsherred Kommune. Det venter vi med, vi ser tiden an, se hvordan det er gået med taget på svømmehallen i Asnæs. Det kan godt være, at man konstaterer, at der er konstruktionsfejl ved taget, men det hjælper jo ikke, hvis man bare lader stå til, nu blev taget så utæt, der er efterfølgende blevet konstateret råd i konstruktionen, men hvis man havde været opmærksom i tide, så ville det ikke være gået så galt, som det er gået nu.

Peter Nielsen
formand, Odden Gymnastik- og Idrætsforening

Oddenvej 378
Sjællands Odde

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?