22. oktober 2019
Borgerne i landsbyerne Rettestrup, Svenstrup, Vejlø og Basnæs bør være glade, mener Niels Kristiansen. Foto: Steen Knarberg
Borgerne i landsbyerne Rettestrup, Svenstrup, Vejlø og Basnæs bør være glade, mener Niels Kristiansen. Foto: Steen Knarberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Utak er verdens løn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Utak er verdens løn
Debat Næstved - 16. september 2018 kl. 11:40
Af Niels Kristiansen, Højgaardsvej 10, Rønnede
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hr. Steen Knarberg som før havde udsigt til at blive nabo til solceller, er nu vred over, at kommunen vil undersøge mulighederne for at placere solceller i et område, hvor Hr. Steen Knarberg ikke kan se det.

arrow Læs også: Debat: Lavbundsarealer syd for Vejlø

Som flittig læser af Sjællandske erindrer jeg, at beboergruppen med Hr. Steen Knarberg som højtråbende talsmand, selv foreslog i avisen den 24. maj 2018, at solcelleanlægget i stedet burde opføres i Nylandsmosen, som vel at mærke ikke er en mose, men et dyrket landbrugsareal. Som man kunne læse andetsteds, havde Gavnø Gods oprindelig selv foreslået denne placering, men forvaltningen anbefalede en placering ved Vejlø, som bedre egnet. Hr. Steen Knarberg er nu ophidset over, at hans eget forslag undersøges seriøst af Næstved Kommune. I arrigskab har det fået Hr. Steen Knarberg til at kaste rundt med injurier og anklager mod byrådsmedlemmer, som en anden paparazzi, der fyrer blitzlys af i flæng. Man kunne tilsvarende hævde, at det lugter af nepotisme og vennetjenester, når Sjællandske i hver omtale af sagen, benytter sig af fotos taget af Hr. Steen Knarberg, som dermed får en direkte økonomisk tilskyndelse til gentagen omtale af sagen.

Burde den selvbestaltede talsmand for beboergruppen ikke være glade for, at der er bred politisk opbakning til deres eget forslag, i stedet for at opføre sig, som den sidste landsbytosse i Basnæs.

arrow Sol på vej ud af vindens skygge: Ja tak til solceller
01. februar 2019 kl. 07:33 Opdateret: kl. 13:54
arrow Beboergruppe raser: Sagen om Gavnø Gods' solceller lugter af nepotisme
14. september 2018 kl. 12:04 Opdateret: kl. 10:34