11. maj 2021
Kamp på Herlufsholm Stadion. Foto: Bjørn Armbjørn
Kamp på Herlufsholm Stadion. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tak for kampen på det smukke stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tak for kampen på det smukke stadion
Debat Næstved - 24. november 2018 kl. 15:32
Af Jens L. Sørensen, på vegne af FA 2000

For FA2000 - en Frederiksberg klub - var det en meget stor fornøjelse at besøge en meget veloplagt og venlig spillertrup fra Herlufsholm den 28. oktober i år.

arrow Læs også: Efter voldsom fodboldballade: Kommunen vil ikke blande sig

Som arrangør for FA2000 fik jeg via Nils Hansen - arrangør for Herlufsholm - information om, og læste, den meget fine omtale i den lokale avis vores besøg fik.

På FA2000 hjemmeside er en artikel fra vores tur som er lidt mere Frederiksberg-patriotisk.

Jeg vil derfor gerne også benytte lejligheden til via jeres kanal at udtrykke FA's store tak tfor den meget gæstfrie modtagelse vi fik. Og helt i sportslig ånd delte vi i porten med sejr i 11-mans kampen til Herlufsholm og sejr i 8-mands kampen til FA2000.

FA som ligger midt i »storbyen« blev lidt bjergtaget af de utrolige flotte naturskønne omgivelser Herlusholm har til at dyrke deres sport. Ja selv omklædningsfaciliteter, baneforhold og »stemning« omkring anlægget var en nydelse - frisk luft, flotte omgivelser og ikke mindst det lokale islæt. Det blev til en rigtig social tur, så revanche er selvfølgelig allerede aftalt. Ingen tvivl om at en ny venskabsklub med halvårlige kampe hos hinanden er etableret. FA ser frem til igen at møde Herlufsholm i deres fine omgivelser. Men først en revanche kamp på Frederiksberg, og her skal Sjællandske reporter være velkommen, når vi til foråret mødes igen på Frederiksberg.

arrow Debat: Man har et standpunkt til man tager et nyt
17. november 2018 kl. 11:56 Opdateret: kl. 10:32
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?