6. maj 2021
Githa Nelander, Nye Borgerlige, mener at en der må laves en pragmatisk løsning på konflikten omkring Krafværtvarmeværket Hyllinge-Menstrup. Privatfoto
Githa Nelander, Nye Borgerlige, mener at en der må laves en pragmatisk løsning på konflikten omkring Krafværtvarmeværket Hyllinge-Menstrup. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Stop stavnsbinding til varmeværk!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Stop stavnsbinding til varmeværk!
Debat Næstved - 01. maj 2021 kl. 13:20

Githa Nelander, Nye Borgerlige, Flintevej 1C, Fensmark

Sagen om forblivelsespligt og tvangstilslutning til kraftvarmeværket Hyllinge - Menstrup skal løses

Sagen har ulmet alt for længe, og det er ikke til gavn for udvikling og bosætning i lokalområdet, og slet ikke til gavn for de varmekunder, der er stavnsbundet til en skyhøj varmepris.

I Nye Borgerlige går vi ind for fri konkurrence - også på energimarkedet. Stavnsbinding er et levn fra fortiden, og hører ingen steder hjemme i en kommune, der vil udvikle lokalområder og tiltrække nye borgere.

Med manglende indtægter fra de udmeldte kunder, og en fortsat drift og kommende renovering, så er det ikke svært at se, at der snart skal kastes en redningskrans.

Der skal findes en pragmatisk løsning på den noget fastlåste situation mellem værkets kunder og bestyrelse, og løses den ikke på den kommende generalforsamling, skal der en politisk løsning til.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?