21. april 2021
Der er rift om nye boliger i Mogenstrup, mener Børge Andersen.
Der er rift om nye boliger i Mogenstrup, mener Børge Andersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Mogenstrup mangler boliger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Mogenstrup mangler boliger
Debat Næstved - 07. april 2021 kl. 18:15
Af Børge Andersen, Åvænget 1 B, Mogenstrup

Kære Charlotte Roest. Tak for dit svar (5. marts. red.) Ja det var jo et rigtigt politikersvar, rigtig megen snak men ikke rigtig konkrete svar på mine spørgsmål.

arrow Læs også: Debat: Selve demokratiet er på spil på landet

Hvordan du kan mene, at Chris Hermansen og Varnny Mattson havde besvaret mit indlæg ganske fint, er mig komplet uforståelig, prøv at læse dem igen. Chris Hermansens svar relaterede sig jo slet ikke til mit indlæg. Varnny Mattssons henviser den 15. marts til svar fra kommunen om de sidste grunde på Stejlehøjen, hvorpå der for et par år siden blev bygget omkring 20 dobbelthuse, som de nuværende beboere så ville flytte til, så der blev ledige parcelhuse!! I samme svar fik han at vide, at der meget sjældent var forespørgsler på parcelhusgrunde i Mogenstrup. Den 1. marts skriver han, at det var byggeriet på krogrunden, der skulle bevirke det, hvad mener han.

Sådanne svar kan da ikke tages seriøst og kan kun være givet af personer i kommunen, der ikke har kendskab til de faktiske forhold. Prøv at læse indlæggene fra de to herrer igen.

Der blev ikke ledige parcelhuse da dobbelthusene blev bygget, alle de nye boliger blev omgående beboet, jeg har kun kendskab til en familie der flyttede derned, og deres hus blev efterfølgende solgt indenfor en måned. Eftersom der ikke er ledige parcelhusgrunde, er der selvfølgelig heller ingen efterspørgsel.

Du spørger hvem der skal betale for udstykning?? Ja, men det skal vel den som betaler for den omfattende byggemodning alle andre steder i Kommunen, nemlig kommunen. Det er vel helt normalt.

Og tro på at der sker noget med krogrunden, ak ja der skal man da være superoptimist. Jeg vil da håbe det, men det er da slet ikke nok, og Mogenstrup er altså først fremmest en villa/parcelhus by med lys og luft mellem boligerne.

Og jo, jeg har indgivet mit høringssvar (jeg tror ikke rigtig på, at høringssvar ændrer ret meget i en fremsat kommuneplan).

arrow Debat: Kom nu ud af Næstved!
24. marts 2021 kl. 19:41 Opdateret: kl. 11:01
arrow Debat: Boliger til Mogenstrup
19. marts 2021 kl. 07:19 Opdateret: kl. 20:48
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?