16. september 2021
- Rune Kristensens ufinansirede forslag er en direkte hån imod de mange lokale frivillige ildsjæle i landområderne, så det bliver ikke vedtaget med min stemme, skriver byrådsmedlem Jørgen Christiansen (S) i sit læserbrev. Privatfoto
- Rune Kristensens ufinansirede forslag er en direkte hån imod de mange lokale frivillige ildsjæle i landområderne, så det bliver ikke vedtaget med min stemme, skriver byrådsmedlem Jørgen Christiansen (S) i sit læserbrev. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Konservativt valgflæsk vil smadre de små foreninger i landdistrikterne!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Konservativt valgflæsk vil smadre de små foreninger i landdistrikterne!
Debat Næstved - 20. april 2021 kl. 09:35
Af Jørgen Christiansen (S), byrådsmedlem, Bygaden 10b, Karrebæksminde

En bjørnetjeneste er hvad det er! Som tidligere formand i den lokale fodboldklub Karrebæk IF, og frivillig I foreningslivet I mere end 30 år, ser jeg det konservative forslag fra Rune Kristensen som en bombe under vores idrætsforeninger i landdistrikterne.

arrow Læs også: Debat: En arbejdsom og dygtig borgmester

Den konservative borgmesterkandidats forslag, hvor man vil bruge syv millioner kroner, som vi vel at mærke ikke har til rådighed, vil betyde, at de store foreninger i kommunen uden omkostninger kan og med garanti vil booke hal tiderne på landet i et omfang som reelt vil lukke lokale idrætsforeninger. Det er så himmelråbende ugennemtænkt, at det vel bør have prædikatet aprilsnar!

Mørk og dyster fremtid

I sin yderste konsekvens vil dette ufinansierede forslag være et direkte angreb på lokaldemokratiet i vores landområder. Jeg har fuld forståelse for, at et ubeskrevet ukendt konservativt blad deler gaver ud i sin iver efter at blive valgt til byrådet. Men hvis ikke tankevirksomheden ikke rækker længere end til at dele gaver ud, og dermed uden blik for konsekvenserne for vores små lokale demokratiske idrætsforeninger, så går Næstved kommune en mørk og dyster fremtid i møde.

Rune Kristensens ufinansierede forslag er en direkte hån imod de mange lokale frivillige ildsjæle i landområderne, så det bliver ikke vedtaget med min stemme!

arrow Debat: Har Socialdemokratiet helt mistet de lokale ambitioner?
21. april 2021 kl. 14:22 Opdateret: kl. 09:45
Synes du, at kommunen er der for dig?