21. oktober 2020
Helle Jessen. Foto: Anna C. Møhl
Helle Jessen. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Erhvervslivets spøgelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Erhvervslivets spøgelser
Debat Næstved - 15. september 2018 kl. 18:01
Af Helle Jessen, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Næstved Kommune, Havbakken 285,4736 Karrebæksminde

Det er altid interessant, når nogen må bruge vældig megen spalteplads, gentage modstanderens argumenter (tak for det!), tiltale vedkommende med »kære« og kalde et debatindlæg for en svada. Så ringer alarmklokkerne, der indikerer nedladenhed og manglende respekt for modparten. Beskyldningen om arrogance tyder kun på, at undertegnede har ramt plet!

arrow Læs også: Debat: Udvalgsformand skaber afstand

Det er jo ingen hemmelighed, at formanden for Næstved Erhvervsforening sikkert hellere havde set en blå borgmester i Næstved. Men at bruge DI´s årlige rangliste som skyts mod de nuværende konstitueringspartier er direkte uvederhæftigt. Ranglisten er lavet på baggrund af en undersøgelse, der blev gennemført i foråret 18. Få måneder efter at det nye byråd trådte sammen. Bedømmelsen burde derfor afspejle det foregående byråds erhvervsvenlige linie, som blev lagt i samarbejde med Venstre. Derfor tyder noget på, at DI´s liste - og den blå bloks ytringer i pressen desangående - i højere grad bygger på frustration over nu at være i opposition end på, hvad de nuværende konstitueringspartierne rent faktisk kan have nået at gøre sig skyld i.

Hvad det lige er, der gør, at Næstved Erhvervsforening tror, at den erhvervsvenlige linie ikke vil blive fortsat må netop hidhøre under mavefornemmelser, og det ligner tendentiøs fremmaning af spøgelser uden hold i virkeligheden.

Vi skal netop fortsætte med at gøre, som vi plejer: Være erhvervsvenlige og støt arbejde for, at rammerne fortsat udvikles til gavn for såvel erhvervslivet som borgerne i hele Næstved Kommune. Og med en blå regering skulle det vel være en smal sag for erhvervsformanden at få overtalt trafikministeren til at bygge den nødvendige motorvej...

arrow Debat: Det handler også om at sikre familien en indtægt
13. september 2018 kl. 13:06 Opdateret: kl. 11:20
arrow Synspunkt: DI-Ranglisten - sandt eller falsk?
12. september 2018 kl. 16:51 Opdateret: kl. 10:18
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?