2. juni 2020
Klaus Eusebius Jakobsen. Foto: Jens Wollesen
Klaus Eusebius Jakobsen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Er valgkampen startet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Er valgkampen startet?
Debat Næstved - 22. august 2019 kl. 13:16
Af Klaus Eusebius Jakobsen, Radikale Venstre, viceborgmester, Gl. Skovridervej 4A, Næstved
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kristian Skov-Andersen (KSA) er lidt tidlig ude med valgkampstoner i sit indlæg om »hal 2«. Det handler om et i hans opfattelse »styret« her i Næstved Kommune, der ikke har opnået gode resultater!

arrow Læs også: Debat: Vores børnehaver og skoler spiller i hal 2

I forbindelse med tidligere mange års konstituering i byrådet må man dog sige, at også Venstre har haft en stor del af ansvaret for kommunens udvikling, og glædeligt var det da, at Venstre, Konservative og DF i sidste års budgetforlig sammen med konstutueringspartierne (Socialdemokraterne, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Radikale Venstre) alle var underskrivere i det fælles budgetforlig 2019 - og dermed heldigvis alle har deltaget i ansvaret for det forløbne års politik, der på mange punkter har bragt positive resultater med sig.

Man kan kun håbe, at vi også i år når et fælles »fodslaw« omkring budget 2020.

KSA er da også som havneformand og medlem af styregruppen for havne og byudvikling med i den store offensive vej, som planerne her peger imod. Der er mange planer og udviklingstræk i øvrigt på tegnebrættet for en udvikling af kommunen i disse år - og flere af dem vil blive behandlet og bragt videre frem i de kommende byrådsmøder her i efteråret. Så lad os i stedet for mudderkastning være fælles om at få disse planer materialiseret - og via den vej skabe den bedre velfærd, arbejdspladser, bosætning og velstand, som vi - og dér er jeg enig med KSA - har brug for.

arrow Direktør: Team Fog blev presset ud af Arena Næstved
14. august 2019 kl. 05:53 Opdateret: kl. 05:49
arrow Team Fog Næstved sendt ned i hal 1
13. august 2019 kl. 11:53 Opdateret: kl. 11:53
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?