19. september 2020
Sven Aage Pogel glæder sig over, at der er herlig sommerstemning i Karrebæksminde. Billedet her er taget for nogle år siden, hvor der også var sommer og blå flag i Fiskerlejet. Arkivfoto
Sven Aage Pogel glæder sig over, at der er herlig sommerstemning i Karrebæksminde. Billedet her er taget for nogle år siden, hvor der også var sommer og blå flag i Fiskerlejet. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En herlig onsdag i det dejlige fiskerleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En herlig onsdag i det dejlige fiskerleje
Debat Næstved - 27. juli 2020 kl. 17:01
Af Sven Aage Pogel, Alleen 30c, Karrebæksminde
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en tid med krige (heldigvis langt herfra), despoter, diktatorer, løgnagtige toppolitikere, corona og andre negative inputs i vores hverdag er det pragtfuldt, at man en almindelig onsdag eftermiddag kan nyde dejlig musik og herlig sommerstemning her i Karrebæksminde.

arrow Læs også: Debat: Hvad skal der ske med erhvervshavnen?

Der har i øvrigt i lang tid været en aktivitet i vores dejlige fiskerleje. En næsten uafbrudt kortege af biler til og fra byen. Tusindvis af mennesker på vejene omkring broen. Hektisk men rigtig sommerstemning.

Tilbage til onsdag. Min hustru og jeg gik hen til »Fiskerlejet«, hvor der var musik leveret af Søren Lyderik og Bjarne i to timer.

Godt vejr, fremragende sang af Søren, der mestrer stort set alle genrer og synger som mange af de store sangstjerner flot akkompagneret af Bjarne.

I de to timer koncerten varede, var der vel omkring 100 mennesker, der fik musik i topklasse og fin stemning. Stor tak til »Fiskerlejet« - et lille sted der igen, igen arrangerer dygtige, herlige små bands til at sørge for glæde og stemning.

Også stor tak til alle, der sætter stor pris på et sådan rigtigt sommersted.

Søren og Bjarne og Fiskerlejet: Vi kommer igen, når I spiller på dette herlige sted. Tak for en dejlig ellers almindelig onsdag eftermiddag.

arrow Synspunkt: Et åbentstående sår
26. juli 2020 kl. 08:41 Opdateret: kl. 10:34
arrow Gratis vandaktiviteter i det skønne fiskerleje
22. juli 2020 kl. 13:59 Opdateret: kl. 11:21
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?