23. juli 2019
Ulla Faber i selskab med menighedsrådsformand Erik Sørensen i sognehuset ved omtalte arrangement i sidste uge. Foto: Jan Jensen
Ulla Faber i selskab med menighedsrådsformand Erik Sørensen i sognehuset ved omtalte arrangement i sidste uge. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En dejlig eftermiddag i Karrebæk Sognehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En dejlig eftermiddag i Karrebæk Sognehus
Debat Næstved - 06. februar 2019 kl. 21:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Jakob Grandjean
Sognepræst og født menighedsrådsmedlem i Karrebæk og Fodby

arrow Læs også: Menighedsråd fastholder: Vi betaler reception i sognehus

Vi havde en god og udbytterig eftermiddag i onsdags den 30. januar i Sognegården Bethesda i Karrebæk.

Der var åbent hus fra 14-18.
I et forsøg på at præsentere vores aktivtetsprogram for foråret, for at komme ud før kirkebladet bliver omdelt, for at udbrede kendskabet hertil ville vi i det nye menighedsrådet gerne ud i lokalpressen, ud på Facebook og lokale hjemmesider.

Programmet begyndte med en let anretning og snak, derefter fremlæggelse af aktiviteter og prøver fra foredragsholdere og kunstnere. Fremlæggelse af Menighedsrådets fremtidige planer og en afsluttende fernisering af vores nye kunstudstilling.

Alt i alt et tæt og mættet program og til vores glæde var der mange fremmødte, sognebørn og også fra nærområdet og pressen.

Ja, vi vidste, at Ulla Faber, ny formand for aktivitetsudvalget i menighedsrådet samme dag havde 60års fødselsdag. Ulla Faber havde tilbudt en fordelingsnøgle, at betale noget i den anledning; men menighedsrådet - og da Ulla Faber var inhabil, deltog hun ikke i afgørelsen, besluttede at fastholde dagen som et sognearrangement også da vi ikke låner huset ud i forbindelse med private arrangementer.

Men, den menighedsrådsbeslutning om at det var et sognearrangement, som menighedsrådet stod helt for og at det altså ikke var en fødselsdagsmarkering nåede vi åbenbart ikke ordentlig frem med. Dum fejl som vi tager på os.

Ja, selvfølgelig satte vi et flag ud, ja, selvfølgelig blev der sagt til lykke og sunget en fødselsdagssang - ellers havde vi da fremstået som nogle forfærdelig kedelige knuder.

Ja, Ulla Faber har fremsendt en invitation til sit netværk, som i hendes egenskab af arrangør af kulturevents selvfølgelig også rammer dele af pressen.

Det er måske der sagen, stormen, ramte - og den skulle være lukket for længst. Møgærgerligt og stærkt beklageligt overfor især de to, der er blevet hetzet i pressen.

Vi havde en god, festlig og udbytterig eftermiddag og vores ide om presseomtale er jo til overflod indfriet - også til skræk og advarsel.

Jeg ser frem til et fortsat godt samarbejde i menighedsrådet om Karrebæk Kirke og det kirkelige liv.

arrow Tavshed om privat fødselsdag i sognehus
04. februar 2019 kl. 15:43 Opdateret: kl. 10:26
arrow Provst forlanger redegørelse om fødselsdagsfest i sognehus
02. februar 2019 kl. 13:03 Opdateret: kl. 12:38
arrow Ingen kvaler: Menighedsråd betaler for privat fødselsdagsfest
01. februar 2019 kl. 05:26 Opdateret: kl. 16:43