10. august 2020
Der skal findes en løsning på parkeringsproblemerne ved Netto i Humlebæl, mener Venstreskandidaten. Foto: Kristian Tanderup
Der skal findes en løsning på parkeringsproblemerne ved Netto i Humlebæl, mener Venstreskandidaten. Foto: Kristian Tanderup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Parkering ved Netto: Der skal findes en løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Parkering ved Netto: Der skal findes en løsning

Af Kristian Tanderup (V), Boserupvej 306, Humlebæk:

Debat Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 13. juli 2020 kl. 10:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er stadigvæk store problemer med at finde en parkeringsplads ved Netto i Humlebæk, blandt andet når lastbiler kommer med varer i åbningstiden. Jeg har været ude for flere gange, at der holder en lastbil og skal læsse varer af i Nettos baggård fra parkeringspladsen. Det gør det vanskeligt at komme ind på parkeringspladsen med bilen i samme tidsrum.

arrow Læs også: DEBAT: Adgangsvejen til Humlebæk Center

Jeg har observeret nogle gange, at besøgende kører ind ad udgangen/indkørsel forbudt fra parkeringspladsen, fordi ellers kan de ikke finde en parkeringsplads, når lastbiler holder og læsser varer af til Netto.

Jeg ved, at Netto har ønsket at købe nabogrunden til flere/bedre parkeringspladser og tidligere lavet underskriftindsamling for at høre handlende om ideen.

Venstre i Fredensborg Kommune bakker op om, at der skal findes en løsning på bedre parkeringsmuligheder for Netto i Humlebæk på Strandvejen. Hvis parkeringsmulighederne bliver bedre, vil det også øge trafiksikkerheden i området. Det er også vigtigt for borgerne, at der er gode varierede handlemuligheder i byen.

arrow Sæt parkeringsvagter ind
22. oktober 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 13:08
arrow Venstre vil afsætte en million kroner til nabokommune
03. oktober 2019 kl. 09:00 Opdateret: kl. 13:09
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?