1. august 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortsat nej til modulvogntog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortsat nej til modulvogntog
Opdateret 04. juni 2020 kl. 13:17
Debat Lokalavisen Uge-Nyt Fredensborg - 03. november 2017 kl. 14:00

Kristian Hegaard og Lars Simonsen, byrådsmedlemmer (RV)

Tak til Vejgruppen der fastholder det vigtige fokus på et nej tak til modulvogntog i Fredensborg. Et "nej tak" som Radikale Venstre fastholder og kæmper for.

Radikale Venstre i Fredensborg var således de første, der fik kontakt til en politisk trafikordfører i Folketinget - den radikale Andreas Steenberg. Dermed var han den første folketingspolitiker, som støttede, at modulvogntogene i stedet skulle køre på E47 og Isterødvej

Lars Simonsen har som udvalgsformand sammen med andre byrådsmedlemmer været til flere møder med medlemmer af Folketingets trafikudvalg og tale Fredensborg Bys argumenter. Derudover trak Kristian Hegaard Transportministeren i folketingssalen om emnet i sin tid i Folketinget.

Den gennemkørende trafik gennem Fredensborg By er stadig alt for høj. Derfor vil Radikale Venstre forsat arbejde for at sikre, at alt tung trafik på A6 gennem Fredensborg By skal forbydes.

Radikale Venstre er derfor glade for, at vi i samarbejde med de øvrige partier i Byrådet har vedtaget en 4-årig handlingsplan med konkrete trafikindsatser 2018-2021. En af indsatserne er en analyse af A6 gennem Fredensborg By. Radikale Venstre vil foreslå at denne analyse igangsættes hurtigst muligt i januar/februar 2018. Vi er i arbejdstøjet og det vil vi fortsætte med at være. Nej tak til modulvogntog.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?