6. juli 2020
Byrådsmedlem Inge Messerschmidt DF er ærgrelig over, at forslaget om at genindføre ensretningen i  Fredensgade faldt på seneste byrådsmøde. Arkivfoto
Byrådsmedlem Inge Messerschmidt DF er ærgrelig over, at forslaget om at genindføre ensretningen i Fredensgade faldt på seneste byrådsmøde. Arkivfoto
Foto: Elena Elisseeva
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Fredensgade faldt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Fredensgade faldt
Debat Lokalavisen Frederikssund - 02. juni 2020 kl. 13:19
Af Inge Messerschmidt, medlem medlem af byrådet, gruppeformand Dansk Folkeparti
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På seneste byrådsmøde benyttede Dansk Folkeparti sig af initiativretten og rejste en sag på dagsordenen om at genindføre ensretningen i Fredensgade.

Baggrunden for at rejse sagen påny er de farlige situationer, der opstår, når biler skal passere hinanden i Fredensgade, samt de dårlige oversigtsforhold der er i begge ender af gaden ved ind/udkørsel fra henholdsvis Havnegade og Servicegaden.

Ydermere mener Dansk Folkeparti, at de mål der er oplyst i sagsfremstillingen til mødet i Teknisk Udvalg sidste år ikke holder.

Et enigt udvalg besluttede efter en forsøgsperiode at ophæve ensretningen permanent.

Tina Tving Stauning, der er formand for Teknisk Udvalg, tonede da også klar holdning på byrådsmødet forleden ved straks og uden overvejelse af afvise at genoverveje vejforløbet og oversigtsforholdene. Ej heller var det vigtigt at undersøge om de oplyste mål, som det fremgår af sagsfremstillingen, er realistiske.

Dansk Folkeparti mener afvisningen er rigtig ærgerlig og helt forkert.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?