1. april 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: HØRING IGEN, IGEN - Etageboliger på A.C . Hansensvej og Lærkevej.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: HØRING IGEN, IGEN - Etageboliger på A.C . Hansensvej og Lærkevej.
Debat Lokalavisen Frederikssund - 19. januar 2020 kl. 06:06
Af Vibeke Krarup, Thyge Johansen, Stationsparken, 3600 Frederikssund
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Etageboliger på A.C. Hansensvej og Lærkevej er endnu en gang sendt i høring.

1. gang var høring 4. sept. 2018, vedr. ændring af lokalplan 099, Lærkevej 8-10, som var udlagt til 3 etagers boligblokke, hvor kommunen vælger at følge bygherrens ønske om ændring til 5 etager, hvilket et stort flertal af Stationsparkens beboere gjorde indsigelse imod.

14. januar 2020 vedtog Plan- og Miljøudvalget atter at støtte bygherre i lokalplanforslag (138) i opførelse af ny boligblok ved yderligere at øge bolighøjde fra 5 etager til 7 etager med udsigts tagterrasse, hvorfor lokalplan igen,igen er sendt til høring.Man lægger alt for lidt vægt på planlægning og al for megen vægt på at tilfredse investorerne.


Stationsparken er opført som en tæt lav bebyggelse med 36 boliger i en etage, og har eksisteret i mere end 20 år. Med det nye lokalplansforslag vil bygningen blive 23 – 25 meter høj og meget tæt på Stationsparken med måske kun 50 meters afstand.

Resultatet vil blive meget store indbliks gener for beboerne i Stationsparken i dagtimerne, det bliver som at bo i en Zoologisk have, og lysgener grundet aften el belysning for denne kolos af en nabobygning vil også blive til stor gene.

Dronefoto fra 21 meters højde virker helt urealistisk, nærmest manipulerende. Bevoksningerne på volden er der ingen garanti for bliver stående, (sygdom/fældning) og de vil også genere udsigt for etagebeboerne, som sikkert vil gøre indsigelse mod det. Er bevoksningen først væk, ja så har vi fået Frederikssunds ”lille Manhattan”.

Vi vil meget gerne mødes med politikerne her i Stationsparken, så de ved selvsyn kan få et realistisk overblik for det forslag / ændring som de nu har sat i høring. Vi ønsker som borgere, at der bliver lyttet til os, hvorfor ellers høring?

–>