26. juli 2021
Poul E
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Fake News i Frederikssund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Fake News i Frederikssund
Debat Lokalavisen Frederikssund - 14. februar 2020 kl. 06:10
Af Poul Erik Skov Christensen, Medlem af Byrådet for Socialdemokratiet, Medlem af følgende udvalg: Økonomi/Vækst/Velf

Den lokale debat om forslag til ny Udligningsreform, har bragt enkelte lokale venstrepolitikere helt op i det skingre felt, hvor holdninger gøres til genstand for personangreb og fordrejninger.

Jeg synes, det har været trist og forstemmende at opleve to byrådsmedlemmer fra Venstre forsøge at lave et karaktermord på vores gruppeformand Tina T. Stauning og os øvrige socialdemokrater i byrådet

Tina lavede et debatindlæg, blandt andet som reaktion på Borgmesterens uoverlagte udmelding om, at konsekvenser af Udligningsreformen, må betyde skolelukninger. Det er jo temmelig forhastet at gøre forældre bekymrede når ingen i realiteten ved, hvad resultatet af de kommende forhandlinger mellem partierne bliver. I stedet for skolelukninger, nævnte Tina 3 andre muligheder for handling, uden at anbefale eller prioriterer nogle af dem.

Det udløste harmdirrende læserbreve, hvor vi som Socialdemokrater skydes alle mulige mærkelige og falske motiver i skoene, der overhovedet ingen bund har i virkelighedens verden.

Det har været ret syret at opleve, de to byrådsmedlemmers egne fantasi forestillinger og falske påstande, der åbenbart skulle legitimerede deres forsøg på karaktermord på os socialdemokrater.

Syret – for samtidig lagde Tina, borgmesteren og andre sidste hånd på en fælles udtalelse fra det samlede byråd, til Indenrigsminister Astrid Krag. En udtalelse, der naturligvis argumenterer for de urimelige økonomiske konsekvenser forslaget har for Frederikssund kommune. Helt i tråd med vores politiske udmeldinger.

Syret - fordi sandheden er en anden. Vi ønsker naturligvis ikke, at Frederikssund skal skævvrides økonomisk i de kommende forhandlinger.

Derfor har vi selvfølgelig allerede adskillelige gange, mundtlig, elektronisk og direkte påvirket de politiske aktører på Christiansborg vi har relation til, med det grundlag Tina bragte ind i forhandlingerne om byrådets samlede henvendelse til Regeringen, som i øvrigt fremgår af den socialdemokratiske byrådsgruppes opfordring til at Bevarer Hovedstadsudligningen.

Jeg syntes en sådan optræden er ødelæggende for et tillidsfuldt samarbejde i byrådet.
Man får jo ikke lyst til at udvise tillid til personer der optræder på en sådan brutal og arrogant måde.

Men det opgør kan de så selv tage med vælgerne til næste kommunalvalg.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?