26. oktober 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Et suk og surt opstød fra Udkanten (af kommunen)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Et suk og surt opstød fra Udkanten (af kommunen)
Debat Lokalavisen Frederikssund - 25. september 2020 kl. 11:20
Af Hanne Kristiansen, Vestervej 40, Vejleby, 4050 Skibby

Så skete det igen. Trods tidligere løfte om at lade vejr og vandtemperatur og ikke kalenderen være afgørende for, hvornår badebroen ved Hammer Bakke bliver taget op, så var den væk mandag d.21.9.

Vi havde "Naturtræning" fra kl. 17-18 og var nogen stykker, der havde glædet os til en dukkert efterfølgende. Aftenen var lun, vandet stadig pænt varmt og fjorden spejlblank....

Når jeg læser på kommunens hjemmeside om badebroer, står der, at de er oppe fra starten af juni til ultimo oktober (??). Jeg foreslår, at det bliver rettet til: opsætning o. 1.maj (næste år kommer badebroen v. Verdens Ende op 24.april) og så sen nedtagning som muligt.

Badebroen har været umanerlig og bogstavelig talt BESKIDT. Der har ikke været én plet uden mågelort. De nederste trin på den yderste trappe har været så slimede og glatte, at det har grænset til det uforsvarlige.

Inde på land står skelettet af et rundt bord med bænke. Kommer der nyt træværk på? Ellers synes jeg, I skal fjerne skelettet.

Kommer bænken fra 3kanten i Vejleby snart tilbage? Den har været til reparation længe).

PS: Jeg har ikke forstand på badebroer, men andre steder findes badebroer, der kan være ude (i vandet) hele året. Tænk hvis vi kunne få sådan én - og måske et lille skur til omklædning - så vinterbadning blev en mulighed. Vi er nogen, for hvem den nye svømmehal ikke (citat borgmesteren): "ligger i kort gåafstand fra alting".

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?