4. august 2020
TV-krise midt under corona-krisen.
TV-krise midt under corona-krisen.
Foto: mirsad - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: TV-signal forsvinder midt i corona-smitte krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: TV-signal forsvinder midt i corona-smitte krise

Lars Nielsen fra Smørum har sendt os dette læserbrev

Debat Lokalavisen Egedal - 16. marts 2020 kl. 15:10
Af Lars Nielsen, Rugvej 39, 2765 Smørum
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære politikere.
Min hustru og jeg er i den nu udsatte gruppe på 70 + år, der helst skal holde sig væk fra forsamlinger og tæt befolkede steder for at undgå Corona-smitte og derved belaste sundhedssystemet.

Vi bor i parcelhus og holder os orienterede ved at se fjersyn på vort ældre TV med en almindelig digital TV-antenne, hvor vi hidtil har kunnet se DR1, DR2 og Ramasjang (med børnebørnene).

Pludselig så vi, mens vor statsminister var på skærmen med alvorlige nyheder, at der kørte en linje i toppen af skærmen med en oplysning om, at tv-signalet til vort antennebårne signal forsvinder med udgangen af marts måned.

Man foreslår (med meget kort varsel), at vi køber et nyt TV eller en særlig TV-boks.

Nu har jeg, på trods af advarsler om, at man ikke skal bevæge sig ud i mængden, været ude for at købe en sådan boks, men jeg kan ikke få den til at vise almindeligt "flow-TV".

Det er ikke let at bevæge sig ud og få løst problemet, når man helst skal forblive isoleret, og det forekommer mig vigtigt at holde sig orienteret

Samme problem tror jeg at mange ældre pensionister i eget hus med TV-antenne eller de, som bor i sommerhuse har (der må man gerne bo som pensionist, hvis man har ejet huset i mange år).

Jeg beder Dem om at tage problemet op, og få udsat lukningen af TV-signalet til det antennebårne signal, indtil Coronavirus problemet er overstået.

Billede

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?