17. oktober 2021
Jacob Andrup fra Ølstykke skriver om planerne for Kildedal-området.
Jacob Andrup fra Ølstykke skriver om planerne for Kildedal-området.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: Hvad med nogle fakta i stedet for rygter om Kildedal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Hvad med nogle fakta i stedet for rygter om Kildedal

Jacob Andrup har skrevet følgende læserbrev om Kildedal-projektet

Debat Lokalavisen Egedal - 29. marts 2020 kl. 07:50
Af Jacob Andrup, Gefionsvej 6, 3650 Ølstykke

1. Kriminalforsorgen har henvendt sig til Egedal Kommune, fordi de kunne være interesserede i at opføre et centralt placeret Arresthus med god infrastruktur. Det skal afløse arresthuse der ligger spredt på Sjælland. Herunder i Egedals to nabokommuner Frederikssund og Roskilde, hvor de er placeret midt inde i byerne, i bygninger der er mere end 100 år gamle.

2. Borgmesteren og byrådet har ikke bedt om denne henvendelse, men skal naturligvis behandle en sådan henvendelse. 3. Da der er tale om ejendomssalg, SKAL det behandles for lukkede døre, så INGEN må oplyse en eventuel tilbudspris.

4. Når kommunen sælger ejendomme, SKAL det ske til markedsprisen. Derfor er der altid en mæglervurdering på ejendommen, som er vurderet ud fra den gældende lokalplan, alternativt en lokalplan som ønskes udarbejdet i forbindelse med salget. 5. Det omtalte areal, har ifølge den gældende lokalplan, været udpeget til erhvervsformål siden midten af 1970'erne - i 45 år.

6. Hovedstadsrådet inddrog arealet som stationsnært udviklingsområde i Regionsplanen i 1989, hvor det også blev indarbejdet i Stenløses Kommuneplan. 7 Stenløse Kommune lavede lokalplan for området i 1990 til ikke forurenende erhvervsbyggeri.

8 Der blev lavet ny lokalplan som blev vedtaget d. 27.04.2011, Lokalplan 14 - "Ferie- og oplevelsesområde". Det projekt er som bekendt opgivet, så en ny lokalplan skal udarbejdes.

9. Ballerup Kommune er ved at udvikle deres arealer syd for banen ved kildedal station, Nord for banen og nord for Frederikssundsvej - arealerne kan ses på Ballerup Kommunes hjemmeside. 10 Arealet ligger tæt på Sørup losseplads, som er et uønsket affaldsdeponi og ved Kildedal Station ligger ceminovas affaldsdeponi, som understregning af områdets naturkvaliteter.

Byrådet har spillet med helt åbne kort, og har meddelt, at der er tre som har vist interesse for arealet eller dele deraf, En koncern kunne tænke sig et hotelbyggeri, DBU kunne tænke sig et træningscenter til Landsholdet som erstatning for det i Vedbæk og så er der Kriminalforsorgens tilbud.

Så der foregår faktisk ikke noget som helst fordækt - tværtimod

Billede

Rejser du til udlandet i år?