13. august 2020
Nicolai Ellehuus.
Nicolai Ellehuus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: Brug din stemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Brug din stemme
Debat Lokalavisen Egedal - 02. januar 2020 kl. 12:02
Af Nicolai Ellehuus, Cand.jur og kandidat til TryghedsGruppen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ølstykke Distriktsskole, Stenløse Beboernetværk og Ganløse Svømmeklub er blot nogle få af de lokale projekter som i de forgangne år har fået støtte fra TrygFonden og nu kan du få indflydelse på hvilke nye lokale projekter skal støttes. Borgere i Egedal Kommune kan stemme til valget til TryghedsGruppens repræsentantskab i Region Hovedstaden fra 20. januar til 7. februar 2020. TryghedsGruppen er hovedejer af forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden, som hvert år uddeler 650 millioner kroner til tryghedsskabende initiativer.

Der er i alt 1,3 mio. danskere som er medlemmer af TryghedsGruppen (forsikringstagere i bl.a. Tryg, Alka, TJM og FDM Forsikring). Medlemmer får en skrivelse i deres e-boks om valget og stemmemuligheder.
Jeg stiller op som kandidat til TryghedsGruppen og vil især gerne sørge for at TrygFonden støtter projekter med fokus på Børns Tryghed, Digital Tryghed og Etiske Investeringer af TryghedsGruppens midler. Du kan se en liste over alle kandidater til valget på TryghedsGruppens hjemmeside.
Så gør brug af din stemme og stem din kandidat ind i TryghedsGruppen.

Billede

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?