6. juni 2020
Bettina Zarp, byrådsmedlem for DF i Egedal.
Bettina Zarp, byrådsmedlem for DF i Egedal.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Læserbrev: Bettina Zarp svarer Ulrik Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Bettina Zarp svarer Ulrik Nielsen

Bettina Zarp, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Egedal, svarer Ulrik John Nielsen i debatten om det mulige arresthus i kommunen

Debat Lokalavisen Egedal - 08. april 2020 kl. 07:29
Af Bettina Zarp, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Egedal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kære Ulrik John Nielsen.
I går var jeg på min egen lille inspirationstur i vores nabokommune Albertslund. Her ligger Herstedvester Fængsel, hvilket jeg ikke ved om du ved. Fængslet her, blev indviet 1. April 1935 (Wikipedia) og har en fængselsmur på 5-6 meter høj, som er meget lidt synlig.

For små 5 år siden begyndte Albertslund Kommune at bebygge området tæt omkring fængslet med ejerboliger bestående af rækkehuse, lejligheder og des lignende. Jeg kan dog oplyse dig om at der for tiden er godt gang i salget. Eksempelvis sælges en bolig tæt på fængslet på 128 km2 for 4,3 millioner kroner. (Boligen er fundet til salg under Boligsiden) Dette er blot en perspektivering jeg giver, for at synliggøre hvad et eventuelt arresthus ellers kan kaste af sig fremover. Trygge, sikre boliger, som vil blive solgt! Det kan anbefales at du køre forbi, og kigger på hvor tæt der er blevet bygget i dette området, samt hvor mange træer og buske der er blevet beplantet så murren og hegnet er meget lidt synligt.

Jeg ved ikke, hvad du betragter som hastværk, men den 24.1.20 klokken 11:23 blev der sendt en mail ud til alle i byrådet om, at vi ville modtage en invitation til inspirationsturen mandag den 17.2.20. Invitationen kom derfor hverken 24 timer før, ej heller kun 2 dage. Den kom mere end 14 dage forinden, hvilket i min optik bestemt ikke hastværk. Jeg er selv selvstændig erhvervsdrivende og finder din undskyldning for ikke at deltage i inspirationsturen, meget ringe. I mit erhverv som byrådsmedlem er der en del gange, hvor jeg også må omlægge mine arbejdstimer i mit private erhvervsliv for at kunne passe min post i Byrådet. Det er som jeg skrev i mit tidligere læserbrev - det vi får vores løn for.

Grunden til at du måske ikke har hørt så meget til DF i de 2,5 år, kunne jo tænkes at du ikke er aktiv indenfor samme områder som ligger DF og mig på sinde. Her kan bl.a. nævnes ældre, udsatte og særlige sårbare børn. - Her vil jeg nævne et par af de ting, som jeg igennem de sidste 2,5 år, har engageret mig i uden for byrådssalen, da dette er i mine interesser:

- Jeg har deltaget 2 gange i "Pust og støn" svømmeundervisning i Ølstykke, med ældre borgere.

- To gange har jeg deltaget i Ældre i bevægelse's Gymnastikundervisning i Smørum hallen. - Her havde jeg ligeledes inviteret vores kommunaldirektør Christine Brochdorf. Invitationen var med formål om at Christine skulle se hvad det vil sige at være ældre i Egedal, samt hvilket stort engagement foreningen ligger i at borgerne skal have et aktivt fritidsliv. Jeg ved ikke om du Ulrik John, har deltaget i et lignende arrangement i et par speedo-badebukser eller et par Lucra gymnastik bukser?

- Ligeledes er jeg spiseven på Porsebakken, hvilket giver mig et indblik i hvad det vil sige at være frivillig her i Egedal Kommune. Så et aktiv byrådsmedlem der ser, hører og mærker borgerne ude i den virkelig verden, er det borgerne får ved at have valgt mig ind i byrådssalen.

Jeg har altid været synlig i den interne debat i byrådet omkring arresthuset. Dette har jeg været på vores byråd seminar, samt til den præsentation som kriminalforsorgen afholdte et møde af på rådhuset. Her var det mit eget forslag, om vi ikke kunne arrangere en tur til et andet arresthus.

Kære Ulrik John, der har på nuværende tidspunkt ikke været borgerinddragelse, da projekt arresthus fortsat kun ligger på tegnebrættet. Der vil være som i alle andre sager, borgermøder og borgerinddragelse! SELVFØLGELIG!

Og ja, du har ret i at jeg har min holdning og du har din. Dejligt med en god og konstruktiv debat, hvor Egedals borgere, i den grad bliver inddraget.

Billede

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?