23. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mens børnene stadig venter på flere voksne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mens børnene stadig venter på flere voksne
Debat Kalundborg - 13. august 2021 kl. 18:53

Debat
Vi skal investere i vores vuggestuer og børnehaver nu. Mere pædagogisk personale er lig med mere omsorg for vores børn og bedre arbejdsvilkår for det pædagogiske personale.

Minimumsnormeringer er ikke en luksus, vi som forældre higer efter. Det er et redskab, der skal sikre, at vores børns basale behov er sikret de mange timer, de opholder sig i børnehaven og vuggestuen hver uge.

Fra 2024 er det et lovkrav, at der i vuggestuerne skal være en pædagogisk ansat for hvert tredje barn og i børnehaverne en voksen for hvert sjette barn. 19 kommuner har besluttet at indføre minimumsnormeringer inden 2024. Kalundborg Kommune er ikke en af de 19.

I Kalundborg Kommune er budgetforhandlingerne så småt ved at starte op, og det borgerlige flertal har ikke givet nogen antydning af, at de vil holde op med at sidde på hænderne og i stedet sætte børnene først. Desværre.

Jeg håber, at Martin Damm har bedre normeringer med, som en kanin i hatten, det er jo trods alt valgår. Kommer han med sådan en fantastisk overraskelse, vil jeg være den første til at give ham behørig ros.

Vores børn bekymrer sig ikke om, om den nærmeste voksne er betalt af borgmesterens valgflæsk.

Men når vi endnu en gang bliver skuffet over Martin Damm, så husk på, at du bestemmer, om han skal skiftes ud den 16. november.

Nikolaj Lykke Vad (S)
kommunalbestyrelseskandidat Svinghulen 4, Svebølle

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?