27. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Udlændingepolitikken skal strammes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Udlændingepolitikken skal strammes
Debat Kalundborg - 26. november 2020 kl. 09:07
Af Gert Larsen, KB-medlem (Demokratisk Liste), Kalundborg Kommune

Vi er flere blevet spurgt, hvor vi ligger politisk, og hvilket syn vi har på indvandring/flygtninge problematikken. »Demokratisk Fællesliste« befinder sig der, hvor borgerne og fornuften befinder sig.

Vi er hverken blå eller røde, og ser gerne et nyt og mere demokratisk styre i Kalundborg Kommune. I flygtninge- og indvandredebatten kan vi ligeledes slå fast, at vi er dybt bekymrede over udviklingen, hvor vi mere og mere oplever, at stå magtesløse som gidsler i vores eget land.

Vi støtter til enhver tid, at der med magt bør hjemsendes de mange kriminelle, som stadig færdes frit i vores samfund efter udvisningsdom. Der skal sættes endnu strengere krav til selvforsørgelse til de indvandre/flygtninge, som vi åbenbart ikke kan komme af med.

Vi er ikke enige med regeringen i de skattefrie 2000 kroner, som disse familier nu ekstra modtager, og som efter vores mening ikke medvirker til, at de fremmede aktivt søger arbejde og selvforsørgelse.

Vi er tilhængere af en endnu strammere politik på nævnte område. De mange milliarder kroner (vist nok 30 milliarder), som det koster det danske samfund om året, er en hån mod de danske skatteydere.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?