14. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pas på bymidten - nej til BIG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pas på bymidten - nej til BIG
Debat Holbæk - 02. november 2019 kl. 08:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Det er meget forkert, at Holbæk Kommune tager midler fra et ældrecenter i Tølløse for i stedet at bruge pengene på unødvendigt arbejde i Holbæk bymidte.

arrow Læs også: BIG-center stjæler ikke jobs?

Man omlægger brosten, hvor det ikke er nødvendigt. Med lidt økonomisk sans ville det havde været tilstrækkeligt med en gennemgang og reparation. Nu skal det gå ud over midler reserveret til ældresagsformål.

Der er nu snart så mange forslag uden saglig begrundelse, som kommunalbestyrelsen rasler med. Forslag om ensretning eller helt lukning af Ahlgade uden at lytte til handelslivet, og ligeledes forsøger man at planlægge et BIG-center uden for bymidten, et helt unødvendigt og ødelæggende forslag.

Det vil alvorligt skade handelslivet i Holbæk bymidte og i de mindre byer omkring. Borgmesteren i Nykøbing Sjælland tager til genmæle, hvilket også er nødvendigt for at få vores kommunalbestyrelse til at indse, at vi skal passe på det gode handelsliv vi allerede har - Og ikke begå samme fejl som mange andre byer, der har bygget centre, og som nu til gengæld har tomme bymidter og handelsgader.

Denne debat om et nyt center skaber utryghed og vil blot medføre en omflytning af butikker med tomgang til følge i det nuværende Megacenter, i bymidten og i de øvrige mindre byer i kommunen.

Holbæk har en fantastisk trivsel og fremadrettet fortsat god plads til udvikling, så hvorfor bringe uro i de ellers gode forhold. Det er vigtigt, at der lyttes til handelslivet og deres erfaring, og ikke til tomme løfter om flere arbejdspladser og fremgang pga. nyt center. I værste fald kommer det modsatte til at ske. Lad os i stedet styrke Holbæk og udvikle bymidten videre fremad med alt det gode, den indeholder.

Fritz Lundsbjerg
Ahlgade 40
Holbæk

arrow Frygter nyt butikscenter kan ende i butiksdød
07. november 2019 kl. 12:05 Opdateret: kl. 12:05
arrow BIG-center ja eller nej?
05. november 2019 kl. 10:21 Opdateret: kl. 11:40
arrow BIG-center kan skade yderområderne
04. november 2019 kl. 14:04 Opdateret: kl. 14:04
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?