18. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny fordeling af pengene til folkeskolerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny fordeling af pengene til folkeskolerne
Debat Holbæk - 13. december 2019 kl. 09:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Holbæk Kommune har 4 skoledistrikter med i alt 18 skoleafdelinger. Den nuværende fordeling af pengene har gjort det svært for de mindre skoleafdelinger af drive en skole.

De har været udfordret af et faldende elevtal, som nu kræver handling. I dag besluttede vi i Børn- og skoleudvalget at sende det nye forslag i høring. Generelt går forslaget ud på, at tildelingen tilgodeser de mindre afdelinger, så der fortsat kan drives skole.

Pengene skal findes i de 15 mio. kr. som fra 2020 tilføres skolebudgettet. Skolerne i lokalområdet er meget vigtigt for hele vores kommune. Det er vigtigt for børns opvækst og tryghed, at de kan færdes i et trygt skolemiljø tæt på deres hjem, og sammen med de venner, som de også ser på den lokale legeplads eller i den lokale idrætsforening.

Venstre i Holbæk Kommune vil vores lokale folkeskole, og vi hylder det frie skolevalg og de forskellige skoleafdelinger, vi har i Holbæk Kommune. Nogle børn har det bedre i små skolemiljøer end i de store skolemiljøer, derfor skal vi have disse valgmuligheder.

Venstre ser frem til høringssvar som kan hjælpe processen på rette vej.

Morten Bjørn Nielsen
KB-medlem (V)

Holbæk Kommune

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?