16. juli 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor er spejlbassinerne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor er spejlbassinerne?
Debat Holbæk - 19. maj 2020 kl. 14:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Endelig kan vi borgere, der bor på Brostræde se frem til, at der kommer en kanal eller et spejlbassin. Det har vi ventet på de sidste 10 år. Det er blevet lovet os, da vi flyttede hertil (2007), og det er en del af lokalplan 1.22 - det dokument vi som borgere må forholde os til.

Der er nu udsigt til, at havnepromenaden skal færdiggøres, men jeg kan ikke se, at spejlbassinerne indgår i overvejelserne. Det er end ikke nævnt med et ord i kommunalbestyrelsens dagsorden (20/5 2020).

Dog afsløres det i Nordvestnyt, at der vil komme en sag på et senere tidspunkt, der vil behandle dette emne. Det fremgår dog ikke af referat fra udvalget.

Coronakrisen giver mulighed for yderligere anlæg, men anlæg skal påbegyndes i år. Som beboer i Brostræde vil jeg nu se frem til politisk handling fra jer, og det tror jeg på er muligt. Selvfølgelig kan projektet startes i år, så vi har en sikkerhed for, at det bliver gennemført. Byggeriet på Vestbryggen afsluttes i slutningen af 2021, og anlæg kan, som foreslået, startes i den sydlige ende af Brostræde, hvor der ikke bygges.

Der er lagt op til igangsættelse af flere og langt dyrere projekter i de fremlagte forslag.

Kanalerne vil frembyde gode rekreative muligheder for byens borgere og vil være af stor betydning for de lokal beboere - også de, der om kort tid flytter ind på Vest- og Østbryggen.

Med andre ord, ser vi frem til, at I vil fremme sagen og medtage det i anlægsfasen inden udgangen af 2020.

På vegne af beboergruppen Havnefront

Kirsten Schæfer
Brostræde 7, 4. tv

Holbæk

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?