7. juni 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gode P-forhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gode P-forhold
Debat Holbæk - 06. januar 2020 kl. 09:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Indførelse af elektroniske anvisningstavler i midtbyen af Holbæk er en god måde at understøtte detailhandlen i byen. Kunderne får hurtigere et overblik over, hvor de kan parkere, og dermed bliver det mere attraktivt at handle i midtbyen.

Det har været et stort ønske fra Venstre, at vi fik elektroniske henvisningstavler til parkeringspladser i Holbæk, og nu ser det ud til, at det er tættere på end nogensinde.

En netop overstået parkeringsanalyse viser, at der ikke mangler parkeringspladser, men at det kan være vanskeligt at finde de ledige pladser. Det vil de elektroniske tavler hjælpe på. Samtidig vil vi også slippe for den søgetrafik, der er naturligt opstår, når man ikke har overblik over ledige parkeringspladser.

Det er også en god ide at kigge på tidsbegrænsningen på parkeringspladserne, så den bliver mere overskuelig og ens.

Ovennævnte tiltag vil have betydning for borgerne, der skal ud at handle og dermed også betydning for detailhandlen. Det vil Venstre være meget positiv over for.

Carsten Andersen
KB-medlem (V)
Holbæk Kommune

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?