19. maj 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreningslivets overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningslivets overlevelse
Debat Holbæk - 20. oktober 2020 kl. 10:09

Debat
Vi i Danmark bryster os af, at vi har et foreningsliv som ligger i top.

Til det må jeg sige, at samfundet gør, hvad de kan for at nedbryde dette. Finansforbundet stiller så mange krav til bankerne, at vi i bestyrelserne snart har fået nok.

Vi har lige fået ny kasserer (tidligere bogholder), som vi skal have godkendt, og her forlanger banken et utal af oplysninger, herunder fulde cpr. nr. og med billeder af bestyrelsen m.m.

Jeg har afleveret 20 bilag i banken, og så skal vi vente, til de får set på det. De siger 14 dage til en måned, så forventer de at kunne svare. Sidste år stillede vores kommune krav til vores revisorer, at vi næsten skulle have statsautorisere revisorer. Efter nogle skriverier og møder blev det ændret. Tak til Holbæk Kommune.

Jeg har siddet som kasserer 21 år i en badmintonklub og nu som formand på sjette år i to foreninger. Det kan ikke være rigtigt, at man som ulønnet og frivillig skal udsættes for alt det fra statens side. De tager lysten fra alle os frivillige.

Ole Svensson
Vestervangen 11
Holbæk

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?