14. april 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvad vil R og V med sygehusvaskeriet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvad vil R og V med sygehusvaskeriet?
Debat Holbæk - 12. februar 2021 kl. 14:14
Af Kim Lind Larsen (S), Kandidat til KV2021, Holbæk Kommune

De to fremtrædende regionspolitikere fra Holbæk, Jacob Jensen fra Venstre og Anne Møller Ronex fra Radikale, stemte på seneste møde i Region Sjællands regionsråd begge for, at regionens nye sygehusvaskeri fint kan placeres i Svebølle i Kalundborg Kommune.

Det gjorde de til trods for, at Socialdemokratiet foreslog at holde fast i den aftalte placering i Holbæk Kommune, nærmere bestemt i Tornved, eller som alternativ undersøge en placering ved Holbæk by.

Men Venstre og Radikale insisterede på at have Svebølle i Kalundborg Kommune med som en mulig placering af det nye vaskeri. Det undrer mig, hvis disse to Holbæk-politikere ønsker Region Sjællands nye vaskeri placeret i Kalundborg Kommune. Som Holbæk-borger mener jeg, at det nye vaskeri, og de tilhørende arbejdspladser, skal placeres i Holbæk Kommune.

Præcis som det tidligere vaskeri, der desværre brændte, også var det. Det må de tidligere medarbejde også forvente af politikerne i Region Sjælland.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?