20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tid til forandring og interaktive borgere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tid til forandring og interaktive borgere
Debat Hørsholm - 14. november 2017 kl. 20:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Hørsholm: Eksperter kan ikke arbejde i dialog med politikere, som ofte kun sporadisk er inde i en sag; derfor må det fremover ske i dialog med de involverede parter fra start til slut. Så er fristelsen for at vælge et løsningsforslag, der ligger flest stemmer bag, heller ikke så stor for politikeren. Det kan ske, ved at kommunen offentliggør alle igangværende sager, som enhver borger skal kunne kommentere på nettet og komme med gode ideer og forslag - eller kritik til.

Det kan lade sig gøre med en interaktiv hjemmeside, hvor hver sag oprettes, således at alle kan kommentere den direkte, og så vi kan se, hvad der tidligere er blevet sagt og foreslået. Det vil også være en hjælp til politikerne, som ofte har travlt med både to og tre jobs. Det er for resten ikke i orden, at folk med ansvar for vores kommune har sat sig, så de ikke har ordentlig tid til at tage sig af vores sager.

Lad os arbejde for et paradigmeskift i de politiske processer og lukke op for borgernes indflydelse med en interaktiv hjemmeside!

Benedikte Obelitz
Kandidat til KV17

Rungsted Sundpark 14
2960 Rungsted Kyst