20. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvordan løser vi trafikproblemerne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvordan løser vi trafikproblemerne?
Debat Hørsholm - 14. november 2017 kl. 20:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Hørsholm: Annette Wiencken, V, skriver i et indlæg i debatten op til kommunevalget, at hun vil løse de trafikale problemer i kommunen.

Ønsket om at løse de trafikale problemer i Hørsholm, deler vi alle; men fra tanke til handling er der et stykke vej. Problemerne med trafikken er grundlæggende. Der er for mange biler og for få eller for små veje. Flere og bredere veje vil koste måske 3 cifrede millionbeløb. For at få råd, kan man hæve skatten, eller skære ned på plejen til de ældre, lærerne på skolerne og pædagogerne til de små børn mv., men det er der nok ingen, der vil.

Jeg tror ikke, vi kan løse de trafikale problemer blot med at udvide vejene (en del af de nødvendige vejudvidelser ligger også i andre kommuner). Vi bliver nødt til at styrke busserne og Kystbanen. Men hvordan gør vi det, med en regering bestående af Venstre, Liberal Alliance og konservative, der netop i disse dage har sparet 300 millioner på DSB.

Et styrket socialdemokrati i kommunerne vil kunne lave den modvægt til den nuværende regering, således at vi får bedre trafikale løsninger til gavn for os alle. Løsningerne kunne være selvstændige busspor langs motorvejen, flere og hurtigere tog på Kystbanen, bedre busforbindelser til Stationerne mv.

Svend Erik Christiansen (S)
Kandidat til KV17

Gardeniavej 3
2970 Hørsholm