20. oktober 2021
Vi skal sikre, at der er plads til at dække det fremtidige parkeringsbehov ved stationerne, skriver Venstres kandidat Jesper Sperling.
Vi skal sikre, at der er plads til at dække det fremtidige parkeringsbehov ved stationerne, skriver Venstres kandidat Jesper Sperling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Pendlerparkering - vi kan ikke være andet bekendt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Pendlerparkering - vi kan ikke være andet bekendt

Af Jesper Sperling (V), kandidat til kommunalvalget, Kokkedalsvej 35, Hørsholm:

Debat Hørsholm - 13. oktober 2021 kl. 06:56

Hørsholm er heldigvis en by med mange arbejdsomme borgere.

arrow Læs også: DEBAT: Der er styr på trafikken ved bymidte

Det betyder også, at mange har behov for at kunne komme frem og tilbage til København på daglig basis.

Med Københavns kommunes fornyede krig mod pendlerbilister, må det forventes, at behovet for pendlerparkering ved vores stationer kommer til at stige i de kommende år.

Det skal derfor være en højt prioriteret opgave at sikre tilstrækkelig kapacitet på kystbanestationernes parkeringspladser - gerne suppleret med samkørsels-pladser ved motorvejen.

Det er blot ét af argumenterne for hvorfor, vi må sige nej til at bruge de sidste arealer ved Kokkedal og Rungsted station på butikker og boliger.

Vi skal sikre, at der er plads til at dække det fremtidige parkeringsbehov ved stationerne. Vi kan ikke være andet bekendt overfor de borgere, der med deres arbejdsindsats bidrager til samfundet og opretholder kommunens skatteindtægter.

Vi bliver nødt til at satse på flere forskellige transportformer for at kunne dække fremtidens mobilitetsbehov, og her spiller kombinationen af individuel og kollektiv transport en vigtig rolle.

Rejser du til udlandet i år?