19. oktober 2021
Vi fortjener vores eget sundhedshus i Hørsholm med mange sundhedsprofessioner samlet under samme tag - det vil jeg aktivt arbejde for, skriver Steffen Brygger Lund, kandidat for Konservative.
Vi fortjener vores eget sundhedshus i Hørsholm med mange sundhedsprofessioner samlet under samme tag - det vil jeg aktivt arbejde for, skriver Steffen Brygger Lund, kandidat for Konservative.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Ja til eget sundhedshus i Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Ja til eget sundhedshus i Hørsholm

Af Steffen Brygger Lund (K), kandidat ved kommunalvalget Bukkeballevej 63, Rungsted Kyst:

Opdateret 12. oktober 2021 kl. 17:07
Debat Hørsholm - 12. oktober 2021 kl. 16:06

Hørsholm er en by, hvor vi kan skabe betingelserne for et godt liv hele livet. En god start på livet for vores børn og tilstrækkelige muligheder for et godt, aktivt og trygt ældreliv i den anden ende.
Ikke et enten eller men et både og. I Hørsholm lever vi længere end i resten af landet. Alligevel skal vi ikke hvile på laurbærrene.

arrow Læs også: Fysioterapeut tager fat midt i træningscenter

Jeg vil aktivt arbejde for, at Hørsholm bliver en by med sundhed i topklasse. Vi fortjener vores eget sundhedshus i Hørsholm med mange sundhedsprofessioner samlet under samme tag - det vil jeg aktivt arbejde for.

For eksempel er Fritidshuset jo i udbud med mulighed for at lave sundhedshus. Som det er nu, skal vi rende fra Herodes til Pilatus for at modtage de mange forskellige sundhedsydelser.

Eller har vi brug for lægehjælp efter, at den praktiserende læge har lukket, skal vi helt til Hillerød eller Gentofte.
Det må og skal vi kunne gøre bedre. Samler man forskelligt sundhedspersonale i samme hus, vil der blive skabt en større faglig synergieffekt. Dette vil være til gavn for både patienterne og det sundhedsfaglige personale.

arrow V og K begejstret for nyt projekt: Det kan fremtidssikre bymidten
23. april 2021 kl. 07:26 Opdateret: kl. 15:19
Rejser du til udlandet i år?